Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Måndagsmiddan blir numera ute på krog då Ringo har fotbollsträning 18. Men alltså hur svårt kan det vara att öka följare på insta? Kan ni tipsa era vänner om att följa mig jag skulle gärna vinna över @bingorimer till fredag. Kör på med min story imorgon såklart. Godnatt.

You Might Also Like

 • lillajag
  16 maj, 2017 at 09:27

  Du måste skriva mer intressanta inlägg. Ställa frågor till dina läsare. Börja låtsas att du bryr dig om våra åsikter. Vi lever i en tid då alla lider av Narcissistiskpersonlighetsstörning alltså ”jag mig och mitt ”så rid på den vågen så ska du få se att du får fler följare än Bingo.

 • tina
  16 maj, 2017 at 16:02

  Lite mera bilder på din Hunk !!!! Skämtåsido, många är nyfikna på Alex……….

 • mb
  16 maj, 2017 at 19:29

  tina varför skulle vi vara intresserade av Katrins kille?
  Läser du hennes blogg för att du är intresserad av hennes kille?

 • Maria
  17 maj, 2017 at 20:44

  Din blogg är tråkig i och med att det är samma bilder och texter man ser på Instagram.