Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Sjalen är räddaren ska ge till alla nyförlösta jag känner i present i fortsättningen @babylandsverige. Nu har alla dragit in till stan. Vi har målat klart allt som @nilvanderateljeer gett order om och jag körde just in syrran och mamma till båtplatsen. Dom var sist. Så då fick jag lägga till den jättestora båten själv med Falke sovandes i båten. Det var nervöst, det är alltid nervöst första gången man gör något läskigt. Men det gick bra och jag känner mig väldigt stolt. Bara jag och Falke på hela ön till imorgon. Skönt, vad ska jag nu hitta på? Jobba va… med Falke i sängen. Mysigt. Så väldigt tyst här.#babylandsverige

You Might Also Like

 • Petra
  14 maj, 2017 at 17:55

  Jättefin bild ?

 • lillajagigen
  15 maj, 2017 at 13:39

  Han börjar se ut som en riktig pappa nu. Lite så där lagom trött i ögonen. 🙂

 • Helena
  16 maj, 2017 at 07:28

  Vad skönt att sjalen fungerar!
  Vagnen var bäst här tills min lille inte accepterade den alls från en dag till en annan, då kom sjalen väl till pass några gånger!
  Den sjalen jag använder ska man dra en maggördeldel, eller hur jag ska förklara, som säkrar upp de som går över axlarna. Men jag har bara testat en variant, vad nu den heter… lite bökigt, men bra när den väl är på plats.