Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Exakt just nu så sitter jag njuter av solen som bränner på mig. Jag skrattar så tårarna rinner åt bilden jag hittar i Extra, jag sjunger lite så Falke ska känna sig trygg, jag dricker kaffe och jag laddar. Laddar inför målarpasset som väntar om en liten stund. Sen blir det skaldjursfrossa till middag. Jag har kickat igång min story kanske att jag kan jobba upp den lite. Tänker att jag ska krossa Bingo på följare till livepodden och tänker att jag måste jobba lite för det. På fredag kör vi på rival. 100 platser kvar. Refunder.se/rival

You Might Also Like

  • Rosa
    13 maj, 2017 at 18:38

    Det är som en dödlig våg av kommentarer, huka er!

  • Pia
    13 maj, 2017 at 21:39

    Ser ut som pojken får din ögonfärg, annars ser han ut som pappan. Likaså du är lik din pappa, särskilt på bilden hör ovanför.