Okategoriserade

Nextory

Katrins Snapshots

Mamma kom förbi igår. ”Så! Och tack för lånet du måste läsa båda”, sa hon och la böckerna på bordet. ”Du skämtar har du läst båda? Du fick dem av mig för två veckor sen hur är det möjligt?”, gapade jag. ”Läs dem! Eller lyssna på dem det kanske passar ditt liv lite bättre just nu”, log mamma. Tur att jag har @nextory.se så snart ska jag börja lyssna på Häxan. Den handlar om fyraåriga Linnea som försvinner från en gård utanför Fjällbacka, exakt samma plats som en flicka försvann för trettio år sen. Så väldigt spännande och jag älskar ju alla Läckbergs böcker.

Vill du också lyssna på Häxan? Eller du kanske vill lyssna på min bok Bucketlist? Eller Viktors bok? Eller vilken bok du vill! Du får göra det gratis på nextory.se i 30 dagar. Koden du anger är: Katrinz

Registrera dig här!

You Might Also Like