Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag har ett enormt problem. Som jag måste lösa. Jag söker en person som kan mäta mitt tak. På det gula huset. Från nock till jag vet inte var jag har instruktioner. Men man måste klättra upp på taket. Jag har stege. Det här måste göras fredag förmiddag. Jag har båt. Mejla mig: [email protected] Du måste kunna tak. Mätning av tak. Tack.

You Might Also Like

 • Ic
  3 maj, 2017 at 20:22

  Du har mer att göra: den gamla nettovikten är 180 g på EKOLOGISKT KNÄCKEBRÖD, nya nettovikten 160 g och priset detsamma, sänk… Skärpning !!!! Nya förpackningen har bra storlek.

 • Åsa
  4 maj, 2017 at 06:38

  Tips plåtslagare kan sånt där.

 • amandas
  4 maj, 2017 at 06:47

  Skärp dig, du hade ju billiga polacker som slavar förra sommaren, du har ju redan kontakter,fiskar du kommentarer?