Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Älskar den här bilen den passar mig perfekt. Vill påstå att den passar alla fräscha brudar som vill leva lite och inte bara ställa sig i ledet och acceptera. Jag kommer inte skaffa SUV igen i mitt liv. Vem kom på den dumheten? Att köra runt ett klumpigt sjabrak som är omöjligt att parkera? 350 hästar, 0-100 på 4,7 sek wrom wrom. Sjukt lätt att parkera! @fordsverige #fordfocusrs #wromwrom #fokusrs

You Might Also Like

 • Smulan
  2 maj, 2017 at 11:53

  Den som kom på SUV hade nog fler än två barn och behövde åka och handla. Helt galet eller hur? Folk är helt knäppa. När det finns hemleverans och kondomer. Fnyyyys.

 • Reductil4you
  2 maj, 2017 at 12:43

  Reductil sibutramin 20mg. Snabb leverans till bra priser..
  [email protected]

 • Sara
  2 maj, 2017 at 14:49

  Längtar efter din förlossningsberättelse på podden mitt i livet!!!!! Berätta gärna hur man läker och lever efter. Har bara förtt vaginaltoch det gjorde snippan förstörd. Ändå upplever jag att alla bara snackar skit om kejsarsnitt. Att man har ett fult ärr, att man blir handikappad efter förlossningen etc etc etc. Vore så nice om en enda person kunde berätta hur det faktiskt är efter. Du känns som den enda ärliga människan i kändisvärlden. Du strålar ialf efter din förlossning!

 • Laila
  2 maj, 2017 at 15:52

  Ingen Ford på våran gård har du väl hört……?
  SUV är perfekt å åka i.

 • signe
  2 maj, 2017 at 23:31

  Skulle aldrig falla mig in att köra omkring i en sån där pansarvagn som kallas SUV. Gränder, gamla fiskesamhällen och skärgårdsorter – bilen är för bred. P-rutor är för smala, man kommer ju inte in mellan de andra breda SUV:arna.
  Breda som pansarvagnar är också vissa barnvagnar. Tänk en stadsgata när tre mammor går i bredd med sina barnvagnar och pratar. Ofya med en kaffe i näven. Till fik eller från fik. Varför är de unga mammor så tjocka nuförtiden?

 • signe
  2 maj, 2017 at 23:32

  Skulle aldrig falla mig in att köra omkring i en sån där pansarvagn som kallas SUV. Gränder, gamla fiskesamhällen och skärgårdsorter – bilen är för bred. P-rutor är för smala, man kommer ju inte in mellan de andra breda SUV:arna.
  Breda som pansarvagnar är också vissa barnvagnar. Tänk en stadsgata när tre mammor går i bredd med sina barnvagnar och pratar. Ofta med en kaffe i näven. Till fik eller från fik. Varför är de unga mammor så tjocka nuförtiden?

 • Nina
  3 maj, 2017 at 13:12

  Vad olika det kan vara! Älskar bilar i Jeep-form. Vanliga mindre bilar känns så ”pensionärsaktiga” oavsett modell.
  Rättar aldrig in mig i ledet 🙂

 • Lars
  4 maj, 2017 at 06:21

  Synd att det finns så många rasister som kör SUV, tycker det är tråkigt bara, sänk rasismkänslorna lite och kör mindre bilar. VW Polo räcker got och väl, hela familjen måste inte åka med på varje tripp, tänk på det era miljöförstörarrasister.