Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det bor en liten kommunist i mig. Jag jobbar aldrig mer än sex timmar på en dag resten lägger jag på mina barn, på min hälsa, på min familj och vänner. Sen är jag sjukt effektiv men jag tror på att man ska vara effektiv kortare perioder än halveffektiv med surf och FB i längre. Jag tror att sex timmars arbetsdag hade varit bättre för de flesta. Jag står för det. #kommunistjavisst

You Might Also Like

 • Sara
  1 maj, 2017 at 18:09

  Som egenföretagare kan du jobba två timmar per dag eller 20 timmar per dag. Så. Jämför dej inte med en Undersköterska eller servitris el dyl. Kommunist är bara skrattretande ? snälla göm dej under en sten eller nåt Katrin!!!

 • Stealthph
  1 maj, 2017 at 20:40

  Äkta Reductil 20mg till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad fettförbränning. rek. minst 3mån kur för bästa resultat.

  Pris:
  30st 850kr
  50st 1550kr
  100st 2350kr
  200st 4450kr
  300st 6450kr
  Inkluderad frakt

  Vi har även Benzo vid intresse, Xanor, Stesolid, Stilnoct, Tramadol mm. Bara att fråga efter produkt.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • G-T
  1 maj, 2017 at 20:55

  Det är klart att 6 timmars arbetat är bra för alla, finns det någon som tvivlar på det?Men allvarligt talat, röstar du rött?Oavsett vilket, så är det få förunnat att skaffa sig den möjligheten att jobba 6 timmar per dag.Det är inget man får idag – det är något man tar sig tid till.Och gör man det så tjänar man OFTAST inte några större pengar direkt.Då ska man vara en jäkel på att planera,strukturera och delegera isåfall.Och ha ruskigt fina medarbetare man kan credda för att kulorna trillar in, och det är inget fel i det heller. Men vad jag funderar över är hur de med vårdtyngda yrken,ofta dubbelarbetande med barn och gamla föräldrar ska kunna leva på den lönen som 6 timmar ger dem?Hårt fysiskt och psykiskt arbete t ex i vården?
  Har du någon bra idé där så kanske du kan bli Sveriges nästa Socialdemokratiska minister, Katrin?

  För de som funderar så är det här inte alls skrivet med ironi – tvärtom räknar jag med Katrin,att du förtydligar hur du tänker dig en 6-timmarsdag för alla.

  Du har ju dragit igång det här nu:-) Kan det bli din nästa karriär kanske?(inte heller det skrivet med ironi.)

 • Irene
  1 maj, 2017 at 21:47

  Oj från moderat till v. Japp alla borde jobba 9 -3!

 • A-K
  2 maj, 2017 at 11:13

  G-T : Idén med 6 timmars arbetsdag är att man ska få gå ner i arbetstid men behålla samma lön. 6 timmar om dagen skulle alltså räknas som 100%. Det skulle gynna de grupper du beskriver.

 • G-T
  2 maj, 2017 at 15:23

  A-K jo jag vet att det är TÄNKT så – men hur blir det i praktiken?Tills dess att det verkligen BLIR SÅ – det är nog tyvärr väldigt långt borta idag.Men det vore en fin present till alla de som sliter ut sig i vården mm.Där kroppen faktiskt inte orkar med mer efter några år.Och som genererar massor av timmars sjukskrivningar annars, eftersom man måste jobba heltid.