Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Hela natten kämpar vi. Nu har han inte bara ont i magen nu har han en läbbig hosta så jag får panik och sliter upp honom för att få upp huvudet. Inte en endaste timme har vi sovit. Alltså vi har sovit 20 minuter och en kvart och så men inte en hel timme i sträck. Sen var jag uppe med killarna och avfärdade dem. Alex tog dem idag. Så halv åtta skulle jag och mini sova. Tänkte jag. Tänkte inte han. Nu ger jag upp. Så fort jag ger upp så blir han genast sugen på att sova så nu gnuffas jag med honom lite och ser ni hur sur han blir. Inte lika villkor i vår relation precis.

You Might Also Like

 • Mia
  28 april, 2017 at 11:29

  Jag har själv tre barn och vet hur tufft det är med omställningen (och även nu när vardagen rullar pà). Mitt förslag till dig är att lägga ner allt annat som kan innebära ytterligare stress. Du kanske borde ge dig själv en period utan bloggande och jobb (poddar etc). Förstàr att det kanske är en andpaus i din nuvarande situation men det kan oxà bli en fälla plus att kommentarer du ständigt fàr (negativa) säkerligen tar energi fast du kanske tycker att du slàr dem ifràn dig. Ju tröttare man är och ju mer hormoner man har ju känsligare blir man. Bebisar är väldigt duktiga pà att känna av denna stress dessutom sà min rekommendation är att verkligen bara fokusera pà er familj ett tag framöver, tills det har lugnat ner sig…

 • Madelene
  28 april, 2017 at 13:32

  Vill bara varna för kikhosta… Så ni är observanta på att det inte är det. Känner igen känslan av att ”slita upp barnet” så det ska få luft i samband med detta.

 • Alexandra
  28 april, 2017 at 14:03

  Jag tycker ditt barn ska heta Frej!

 • Therese
  28 april, 2017 at 14:27

  Suck! Önskar jag kunde säga att det blir bättre, men min minsta är snart fem månader och går under namnen terror och nattskräcken. En timmes sömn i sträck är numera sömnkvalitet på hög nivå!

 • Stealthph
  28 april, 2017 at 14:32

  Äkta Reductil 20mg till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad fettförbränning. rek. minst 3mån kur för bästa resultat.

  Pris:
  30st 850kr
  50st 1550kr
  100st 2350kr
  200st 4450kr
  300st 6450kr
  Inkluderad frakt

  Vi har även Benzo vid intresse, Xanor, Stesolid, Stilnoct mm. Bara att fråga efter produkt.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Ace
  28 april, 2017 at 17:33

  Har aldrig kommenterat i mitt liv, men har själv tre barn (när den tredje föddes var de andra 1,5 och 3,5 år…ja, du fattar!). Jag bor inte i Sverige och var tvungen att gå tillbaka till jobbet efter bara 3 månader. Det gjorde bland annat att jag inte hade något val och var tvungen att fokusera på att de sov hela natten från det att de var riktigt små. Därför skulle jag föreslå följande; även om du känner att du måste amma vidare, se till att sista målet är en ordentlig flaska ersättning, lägg bebisen i ett eget rum – i en egen säng. Om han växer som han skall behöver han ingen mer mat under natten; bebisar behöver inte det om det äter ordentligt på dagen. Ge ev. vatten i flaska. Gå dit när han skriker, men vänta alltid några minuter (5-10), lugna honom (det kan hända att du måste ta upp honom i början, men var alltid tyst och ha mörkt i rummet), så fort han är lugn, lägg ner honom och lämna rummet. Börjar han skrika direkt, vänta några minuter innan du går in igen. Repeat tills det funkar! Var stark,ge inte upp! De första nätterna kommer att vara ett rent helvete men jag lovar att inom en vecka sover han hela natten och du kan sova i din säng med Alex! Jag har kört detta med 3 barn som var helt olika och det var olika svårt men har alltid funkat! Dessutom har mina barn alltid gillat att sova och känt sig trygga i sina sängar. Ett nytt liv väntar!!! De andra 2 barnen kommer nog också att gilla att ha en piggare mamma. Hoppas du provar det!!

 • Gunilla
  29 april, 2017 at 12:26

  De flesta nyblivna föräldrar satsar på sin familj under det första året och det brukar vara ungefär det man orkar den tiden. Meningen är ju att man ska bonda med sitt barn som ju faktskt inte bett att få komma till världen. Vad är det som gör att du måste jobba för fullt och dessutom träna och banta som en galnig istället för att ta vara på den korta tid som ditt barn behöver dig bäst? Dålig självkänsla, dålig ekonomi, eller vad! Ta och rannsaka dig själv och tänk efter vad som verkligen är viktigt i livet.

 • Liv
  29 april, 2017 at 15:10

  Heja Anna Wahlgren! Bara morsan/farsan får sova så skiter man väl i om barnet blir otryggt/får men för livet.

 • Asterixia.se
  29 april, 2017 at 23:19

  Katrin, det här hittade jag på Instagram. Det kanske kan vara till hjälp.