Okategoriserade

Fick lite tid över…

Först hade jag ett drama med Laura. Varje kväll då jag nattat henne så har hon somnat på en minut men idag hände något. Hon började plötsligt gallskrika och jag fattade ingenting. Sen fattade jag plötsligt. Hon kunde inte suga ur flarran. Fråga mig inte vad som skett för jag provade med allt och ju mer jag kämpade med att få den jävla pipen att rinna ju högre lät hennes falsett. Till slut kutade jag in i köket och stack hål på den jäveln med en kniv och sen var saken biff. Hon lugnade sig, sög i sig vätskan och slocknade. Men det var ett drama som varade i minst fem minuter. Jag var panikslagen, ångrade alla min ”mall-sms” till syrran om hur grym jag är och hur cool Laura är hos oss. Men slutet gott och jag kan fortsätta att malla mig bäst jag vill.

När Laura somnat tog jag Ringo, som inte alls får lika mycket uppmärksamhet som vanligt, fast han verkar gilla det, och så kröp vi ner i soffan och tittade på Mello. Min lilla kille och jag. Så mysigt. Ringo åt bröd och jag åt hasselnötspasta.

Sen somnade Ringo och jag fick tid till att gå ut på min blogg. För en jävla aktiv blogg man har då! Ni är helt galna. Har ni inga liv på riktigt? Hur mycket kan ni bry er om mig egentligen? Ni är helt besatta av mig. Och det är detaljerna som ni hakar upp er på. På ett obehagligt sätt. Hoppas att jag aldrig möter någon av er.

Vi ska prata ut om vissa saker som ni tjötar om. Att jag har hängpattar…mmm…ja alltså det skulle man absolut kunna säga att jag har. Innan jag fick Ringo hade jag små fasta B-kupor. Efter att jag ammat så har de blivit lite hängiga men det är inget som stör mig alls, utan tvärt om! Jag har idag en C-kupa och trivs bra med mina lökar. Har inga planer alls på att operera dem. Kanske efter en till omgång amning vi får se men just nu så känns de naturliga och härliga och ja lite hängiga!

Att jag är alkis, ha ha ha jag tar det som en komplimang! Jag dricker numera en bråkdel så ofta och så mycket som jag gjort tidigare i mitt liv och det är tyvärr väldigt sällan som jag lyckas få till en riktig fylla. Men för all del kalla mig gärna alkis om ni känner att ni kan rättfärdiga era tråkiga liv med det.

Att Ringo har napp. Han har inte napp har har nappar. Hundratals nappar som han älskar över allt annat och som är bland det viktigaste för honom. När han somnar så har han en napp i en handen, en i den andra, en i munnen och en som han lirkar med tårna. Jag skulle aldrig ta ifrån honom hans nappar. Vet ni att folk dör av svält och hemskheter i hela världen, skulle jag bry mig om en eventuell framtida tandställning? Skulle inte tro det.

Att vi lämnade barnen med främmande igår. Om det var så att ni inte är så jävla snabba med att ringa Soc så hade jag skrivit att vi lämnade barnen med främmande bara för att jävlas med er men det går ju inte att göra så längre eftersom jag inte vill riskera något med Ringo. Så. Från klockan fyra på eftermiddagen var Patrik Zytomierski, min helt fantastiska kusin här med sin flickvän och Nova. Både Ringo och Laura avgudar Patrik och puttar ut både mig och Bingo ur rummet när Patrik är här. De pussar och kramar och leker med Patrik som med ingen annan så det är typ större för barnen att Patrik är här än Tobbe Trollis. Jag var ändå kvar för att natta Laura och sen lämnade jag Ringo med Patrik, Celine och Nova. När Ringo vaknade idag grät han för att Patrik inte var kvar. ”Var e Pakik!”, snyftade han. Men visst Patrik är 17 och det finns ju dem som anklagar Anna Wahlgren för misshandel av sina barn för att hon lämnat dem med 17-åriga syskon så man får tycka vad man vill. Jag känner att jag gör rätt och det är bara ledsamt att det finns så många av er som är bittra över att ni inte har folk runt omkring er som älskar era barn. Jag har aldrig problem med barnvakt. Jag har hur många som helst att välja bland. Kul för Ringo och Laura, va?! JÄVLIGT KUL.

Var det nåt mer ni hade på hjärtat… Jag har läst en del om näthatet mot kvinnor är det vad ni håller på med? Jag frågade någon vad näthatet är och då fick jag veta att ni inte är näthatet utan att det är när man får mejl och samtal som innehåller hat. Jag har aldrig fått det. Inte ett enda otrevligt mejl, samtal, sms, brev någonsin. Tror ni mig inte? Det är helt sant. Det är därför jag känner att jag kan ifrågasätta det där omtalade näthatet. För om jag inte får det, kan det då verkligen vara så att andra får det?

I alla fall. Jag älskar er. Alla. Ni glada, ni arga, ni som försvarar mig, ni som äcklas över mina bröst, ni som tycker att jag missköter mina barn, ni som avgudar mig, ni som ser på mig som bantningsguru, ni som tycker att jag är snyggast i världen, ni som tycker att jag ser ut som en ko, ni som tycker att det är på tiden att jag köper en ny klänning ha ha DEN KOSTADE 10 000 KRONOR GOD DAM IT! Kan jag få använda den lite…TACK.
Katrins Snapshots

You Might Also Like

 • Maria
  16 februari, 2013 at 23:04

  Jag älskar din blogg! Du är rolig och säger vad du tycker och tänker, du vågar att vara nån annan än en tråkig mellanmjölkssvensk!
  Tråkigt att folk inte har bättre saker för sig än att klaga…..

 • Nathalie
  16 februari, 2013 at 23:10

  Hej Katrin!
  Har aldrig varit nån som kommenterar på folks på bloggar, däremot kollar jag på många bloggar och kan fundera själv ibland vad vissa håller på med. Men just du är någon som ändå är ärlig. Håller inte alltid med dig men för det mesta göra jag det! Jag förstår inte själv varför folk ens orkar kommentera elaka saker. Och hoppas att någon dag alla dåliga/ otrevliga kommentera tas bort automatiskt!
  Kämpa på Katrin! Du är garanterat en jättebra mamma! Avsett vad alla säger :).
  Kram!

 • Amanda
  16 februari, 2013 at 23:23

  Men herregud finns det verkligen folk som skriver att du har hängbröst?? Vad är det att skriva till någon. Hälften av jordens befolkning har bröst och av alla dom med bröst som fått barn har majoriteten en byst som hänger. Helt normalt med andra ord!
  Så trött på denna värld där man kränker andras utseenden till höger och vänster. Vi ser olika ut,och tur är väl det!

 • HS
  16 februari, 2013 at 23:26

  Bästa Katrin:) Bra att du säger ifrån!!! Jä..a TOKAR DÄRUTE!
  Verkar som att folk har inga liv, hänger upp sig på små saker, ALLA dessa FANTASTISKA MÄNNISKOR som spyr gallan på dig och denna fantastiska blogg är säkert HELT FELFRIA, VACKRA HELA BUNTEN och KLOKAST i hela världen!!!
  Men Katrin bry dig inte! Det finns mååånga som gillar DIG för den du är!

  Tusen kramar från en trogen läsare!

 • Saga
  16 februari, 2013 at 23:27

  Word!

 • Gits
  16 februari, 2013 at 23:47

  Hur skulle man kunna hata dig? Det går ju bara inte! Punkt Jätteslut!

 • SweTex
  16 februari, 2013 at 23:56

  Det finns ju å andra sidan ett gammalt uttryck som säger ”Som man bäddar får man ligga”……….

 • Sonja
  16 februari, 2013 at 23:58

  Bra svarat

 • Erika
  17 februari, 2013 at 00:01

  Haha!! Du är så jävla skön! Jag älskar att läsa din blogg. Det är sjukt roligt att läsa dina inlägg (brukar annars tycka det är roligast med bilder) för du skriver på ett sätt som gör att man nästan hör din röst, väldigt lättläst och inte så jäkla formellt. Kör på precis som du gör!

 • Linda
  17 februari, 2013 at 00:06

  Anmäl dom som trakasserar dig om och om igen. Det är inte okej någonstans! Och att ringa Soc? Det är något väldigt fel om man ringer dom när det gäller dig. Du tar ju hand om Ringen exemplariskt! Är fruktansvärt vilka bittra och sjuka människor det finns!

 • Linda
  17 februari, 2013 at 00:10

  Och ang att ni lämnade barnen med Patrik igår, det finns hur många som helst som lämnar sina barn med barnflickor /pojkar. Och dom är ofta väldigt unga. Jag förstår inte att du klarar av allt hat, du är stark! Kram

 • Tess
  17 februari, 2013 at 00:26

  Hahahaaa såååå jävla kul!!! 😀 ♥ Älskar din blogg & ditt sätt att skriva! 😀 Läser varje kväll, ikväll 2 ggr å tur var väl det, annars hade jag sett detta inlägget först imorn kväll! 😛
  På’rom bara, de där negativa tråkmånsarna som inte gör annat än att hacka & klaga & anmärka. *suck* Tycker du har en fantastiskt härlig familj & Ringo verkar vara helt ljuvlig. 🙂
  Kram & fortsatt trevlig helg! *<:o)

 • Tess
  17 februari, 2013 at 00:27

  Word!!

 • Birgitta
  17 februari, 2013 at 01:11

  Har inte folk ett eget liv att ta hand om ? Du fixar ditt utmärkt.

 • sofie
  17 februari, 2013 at 01:25

  Vad glad jag blir av att läsa om din inställning till dina bröst. Jag har alltid haft ganska stora bröst, och dom har aldrig klarat ”penntricket”, inte ens när jag var 13 år och jag hade länge komplex över det. Sedan insåg jag att alla bröst jag ser, på nakenbilder o.likn. är mindre, retuscherade eller fejk. Ett par vanliga, naturliga bröst står inte rätt ut men har tyvärr börjat bli definierade som hängbröst. Och då är det alltid skönt att höra andra vara tillfreds med sina (vilket jag också är nuförtiden).

 • Louise
  17 februari, 2013 at 01:36

  Du är asball!! Du är ashäftig!! Skit i alla andra jävla svennebananer som inte har något eget liv!

 • SweTex
  17 februari, 2013 at 02:00

  Och ett annat uttryck man osökt kommer att tänka på är ju ”Man ska inte kasta sten när man sitter i glashus”….

 • Annika
  17 februari, 2013 at 02:07

  Word! Jag tycker ibland att du har rätt men lika ofta tycker jag du är dum i huvudet! 😉 det du tar upp här så håller jag med dig i allt förutom att jag tycker det är dags att ta bort Ringos nappar.min yngsta son var en riktig nappunge men när han var i Ringos ålder tog vi bort dem. Tänderna går tillbaka om barnet slutar före 3 års ålder. Det är inte kul att behöva ha räls i munnen i tonåren! Jag är för övrigt överviktig (trivs lika bra med det som du gör med dina något hängiga bröst) härligt när man är nöjd med sig själv alltså utan att behöva vara perfekt.

 • Johanna
  17 februari, 2013 at 02:13

  Men åååh! Jag älskar din blogg. Och jag dör av skratt just nu (har precis varit på fest och är full) men ditt ABSOLUT roligaste inlägg ever va när du var gravid med ringo och du tog, va du trodde skulle vara ett ’lugnt’ avkopplande bad… Men efteråt så kommer du inte upp!!! Du ligger där som en säl (skriver du själv) haha. Inget, alltså INGET inlägg har fått mig att skratta så mycket någonsin. Älskar din blogg och lchf. Så man skulle kunna säga att jag älskar dig. Men det kan också vara för att jag är full och sentimental! Tack, hej
  Johanna!

 • sofia
  17 februari, 2013 at 04:24

  va skön du är Katrin!!! Står emot alla idioter som finns och ger järnet. Du är en inspiration, själv är jag också mamma och läser din blogg varje dag. Ringo är såå söt, han liknar min lillebror jätte mkt! Jag och min mamma var ju gravida samtidigt 🙂 Vissa dagar när jag är beredd att ge upp går jag in på din sida och ser allt du gör…du ger mig styrka…låter kanske löjligt…men att du fixar att arbeta, ta hand om din fina prins, besvara allt idiotiska kommentarer osv. Det du har gjort med Lchf, öppnat affärer, skrivit böcker, tränat ihjäl dig efter graviditeten och håller dig i form trots ALLT du gör varje dag! Jag kämpade jätte hårt efter min graviditet och jag VET hur tufft det är! Tack för din ärliga och raka blogg, den står verkligen ut i ur mängden av alla bloggar. Din blogg handlar om livet…det riktiga livet, massa pussel i varje dag för att få vardagen att fungera! Tack Katrin, du är grym, det tycker iallafall jag!

 • emma
  17 februari, 2013 at 04:41

  Det är ju bara A-kupa som inte hänger. och silikon böst.
  Katrins bröst är riktigt fina ska ni veta. Har sett dem på badhuset.

 • Cilia
  17 februari, 2013 at 04:46

  Jag hade napp till jag var 6 år, värsta gluggen i mjölktänderna, men vad gjorde det? Ingen älskade mig mindre för det och när mjölktänderna byttes ut mot ”riktiga” var det inga problem. Aldrig behövt tandställning!

 • Camilla
  17 februari, 2013 at 06:34

  Äntligen tamejfan! Som jag har väntat på detta inlägg. Det är ju verkligen totala tokstollar som kommenterar här. Bra att du skrev om det nu, så kanske det tystnar dom värsta dårarna.

  Du är grymmers, Katrin!

 • Alex
  17 februari, 2013 at 06:56

  Vilka sorgliga personer som spyr ut sin sura galla över Katrin & hennes familj.
  Skulle ni ens våga se henne i ögonen om ni träffade henne? Näe, jag tror inte det va.
  Kjerstin & Co, det verkar som ni projicerar eran egna tråkiga vardag på Katrin.
  Sök hjälp.

  Alex

 • karinH
  17 februari, 2013 at 07:10

  Hur kan man vara elak? Så go som Du verkar mot dina barn, Nova skulle väl aldrig komma om hon inte gilla Dej.
  Sötaste ungar.

 • Maria
  17 februari, 2013 at 07:36

  Katrin kriga vidare!!!

 • Kjerstin
  17 februari, 2013 at 08:21

  Jag tycker att den klänningen skall användas massor utav gånger till, så kan du själv räkna ut vad den kostat dig per gång 🙂 då blir den inte så dyr, det är kvinnlig matematik på högsta nivå 🙂 . Häromdagen handlade jag två Clarins underbara lotion för halva priset sedan lite Clarins mascara och dagkräm, också för halva priset, på ,kvittot stod det att jag sparat 600:-, kände mig så nöjd och sparsam, som sagt kvinnlig matematik och kvinnligt sparande på högsta nivå 😉 Kramar från Kjerstin

 • Elin
  17 februari, 2013 at 08:41

  Finns det allvarligt de som ringer soc och tycker att du missköter Ringo?!?!?!
  Hur jävla sjuk i huvudet får man bli?

 • Kjerstin
  17 februari, 2013 at 08:58

  Hemskt är ordet !

 • Julia
  17 februari, 2013 at 09:02

  Våran son sover med en napp i munnen å en i varsin hand plus att vi lagt några extra i varje hörn i sängen. Han är ett år å vi planerar inte på å ta bort dom ännu. Napparna har blivit som min hobby, söker ständigt nya motiv på dom:-)

 • Lena
  17 februari, 2013 at 09:08

  Spelar ingen roll att klänningen kostade 10000:- den är lika ful i alla fall. Hade jag haft de pengarna att lägga på en klänning hade det blivit något helt annat. Finns så mycket fint.

 • Kjerstin
  17 februari, 2013 at 09:08

  Haha vilken hobby du har , nu fick jag mig ett litet skratt såhär på söndagsmorgonen tack för det!

 • Kjerstin
  17 februari, 2013 at 09:09

  Kan väl hålla med, för dyr, ja, sedan är skinn inte något jag vill ha på mig, men det är ju jag…

 • Caroline
  17 februari, 2013 at 09:27

  Hahahha! Hängpattar har väl för fasen de flesta kvinnor efter att man fått barn! Jag önskar att jag hade pattar som en 15 åring som satt där de skulle efter att ha ammat 2 barn och gått ned 69 kg! Men What the fuck! Jag njuter av livet! Finns annat man kan störa sig på istället än sina skinnlappar som hänger! ;P

 • Lotta
  17 februari, 2013 at 09:29

  Du är en sådan inspiration och stöd i att stå ut med människors hemska och elaka behandling mot varandra. Tyvärr tar jag illa vid mig, blir ledsen och mår inte bra men sedan över ett år läser jag din blogg flera ggr om dagen. Var då sjukskriven och helt nerkörd. Fick tag i din bok som jag läste på 1 1/2 dag och sedan började min resa uppåt igen med både tänket och lchf!!!!!
  Idag mår jag bra men är tyvärr fortfrande känslig och bryr mig för mycket om vad andra tycker och tänker – bläääää – hatar den sidan av mig!
  Vi behöver förebilder som dig! Många kramar

 • Madeleine
  17 februari, 2013 at 09:30

  Fan vad grym du är människa! Stå på dig, tack för att du vill dela med dig av ditt liv och dina tankar. Jag blir alltid glad av att läsa din blogg och tack för all inspiration du delar med dig med lchf!

 • Elin
  17 februari, 2013 at 09:31

  Fan vas bra!!!

 • Caroline
  17 februari, 2013 at 09:46

  Du är bra som du är.

 • Anna
  17 februari, 2013 at 09:55

  Haha tack för lite skön söndagsläsning….skrattar så jag sätter kaffet i halsen…dessa människar har uppenbarligen inget annat att lägga sin tid på?!?! Herregud vart är vi på väg.Hahahahahahaha
  Heja Katrin! <3

 • Susanne
  17 februari, 2013 at 10:10

  Hahaha, man upphör aldrig förvånas. Jag läser ju din blogg eftersom du är du…ocencurerad och äkta!!!!

 • Karin
  17 februari, 2013 at 10:14

  Haha så brukar jag också tänka..känns mycket bättre då 😉

 • Peter
  17 februari, 2013 at 10:20

  Den där ”Sibutramin” bruden…
  Sprid hennes email; [email protected]
  på en massa sajter, så kommer hon ha fullt upp med eget Spam!!!

 • Karin
  17 februari, 2013 at 10:24

  Äntligen vettiga människor som kommenterar, i många tidigare inlägg verkar det ju vara en hel del störda personer som skriver..bra skrivet Katrin, du har många fina och härliga egenskaper!

 • Frida
  17 februari, 2013 at 10:25

  Du är för skön!! Jag har aldrig fattat hur du orkar med alla elaka kommentarer. Men det är klart, ingen av dem är särskilt intelligenta eller genomtänkta. Så de är väl lätt att soppa under matan!? Jag håller absolut inte alltid med dig, men fan va trist det vore om du bara skrev allt som man tycker själv.

  Jag gillar en bra debatt! Hur vore det om ni som tycker Katrin är så hemsk, skrev lite konstruktivt. Något som fick henne att tänka ”aha” smart läsare. Kanske ska ändra min ståndpunkt. Det skit ni skriver är så dumt att man bara tycker synd om er. OBS inte riktat till er alla!!!

  Chocka Kartin m lite smarta kommentarer!! 🙂

  Lycka till Katrin å alla här inne!!

 • Lotta
  17 februari, 2013 at 10:34

  Vad nu Kjerstin ??? Du brukar ju vara den första att hacka och klaga på Katrin. Har du plötsligt fått en tankeställare att även Katrin är en kännande människa? Heja Katrin, vi är många många som gillar dig skarpt.

 • Lotta
  17 februari, 2013 at 10:38

  Tack Katrin för att du äntligen biter i från och sätter alla bittra och elaka människor på plats. Du är helt enkelt för skön!!’

 • Lisa
  17 februari, 2013 at 10:38

  Hej Katrin!
  Jag läser din blogg då och då och önskar ofta lite mer ödmjukhet. Du är hård och tycker att allt är svart eller vitt.
  Det här inlägget är nog det bästa du skrivit. Det är absolut inget fel på din kropp eller dina bröst. Hoppas att du aldrig opererar dem. Du verkar vara en fantastisk mamma som sätter Ringo först, oavsett vad. Du jobbar på utav helvete med ditt företag och du visar att du är en grymt duktig företagare.
  Jag blir imponerad av dig och hade du varit (mer) ödmjuk så hade jag tamejfan älskat dig.

 • Sara
  17 februari, 2013 at 10:47

  Älskar din blogg! du är grym!

 • Kjerstin
  17 februari, 2013 at 10:47

  Det är slut med gamla Kjerstin, jag älskar Katrin, beundrar henne, och skriver i fortsättningen bara snälla kommentarer 🙂 Nätkärlek 2013

 • Sara
  17 februari, 2013 at 10:50

  Men herregud, det eviga tjatet om att Barn inte ska få ha napp… Blir riktigt irriterad över det, det kommer en tid när barnet själv inte vill ha napp. Ska man då tvinga barnen till att sluta med det? Det som är tryggt för dom, nej folk ska sluta lägga sig i hurvida någon låter sitt barn ha napp.
  Jag hade napp väldigt länge, och då menar jag länge! Visst hade jag tandstöllning MEN det berodde inte på att jag haft napp så länge, tänderna fick helt inte plats så låt barnen ha napp sålänge dom vill!

 • me
  17 februari, 2013 at 10:54

  Om man inte vill att tänderna ska påverkas är det är bra att sluta med nappen innan dom permanenta tänderna kommer, alltså typ 5,5-7-års ålder. Så än det är lugnt :-). Visst påverkar det bettet på mjölktänderna men det går relativt fort tillbaka när man har slutat. Jag älskar din blogg förresten!

 • Lisa
  17 februari, 2013 at 10:56

  Det kanske är så att vi ”vanliga” läsare inte kommentar. Jag är i 40-årsåldern och läser dig varje dag för jag tycker du är så inspirerande och rolig!

  Har för övrigt tre barn som haft napp mycket längre än Ringo och ingen har behövt tandställning. Det blir bara ett trauma om man ska försöka ta bort den för tidigt. De slutar när de är redo för det, tror jag. Kram och tänk på alla oss som gillar dig!

 • petra
  17 februari, 2013 at 11:22

  Ja va faan är det för fel på folk?!
  Din blogg är as-rolig att läsa även om jag inte alltid håller med dig.
  Kram och tack för dagliga garv och inspiration.

 • J
  17 februari, 2013 at 11:50

  You go girl 😉

 • Geli
  17 februari, 2013 at 11:51

  Swetex !! vet du vad jag upptäckte nu i den här inlägget, ingen är anonym.
  Konstigt. ..:-)

 • Becka
  17 februari, 2013 at 11:55

  Ja du Katrin. För en gångs skull slog du huvudet på spiken! Rätt rätt rätt! Bra svarat!
  Skäms lite för jag tyckte du hade stökigt i ditt kök. Gillar dig mer och mer! Så jävla rätt med din klännning!! Klart du ska använda den!
  Ha en mysig söndag!

 • Maria
  17 februari, 2013 at 11:56

  Låt henne ha på sig VAFAN HON VILL!!! Hennes pengar låt henne…

 • Kjerstin
  17 februari, 2013 at 12:03

  Vaknat på fel sida Maria ? Var inte en sån surfitta ! Nätkärlek 2013

 • Peter
  17 februari, 2013 at 12:28

  Jag har hängpattar och är man!

 • Maja
  17 februari, 2013 at 12:35

  Jag var tumsugare right? man kan inte amputera tummarna för å ”sluta”.
  Men en gammal tumsugare som vuxen är inte fy skam!! Man kan alltid konvertera till andra användningsområden..
  Du Katrin, har enl mig de allra värsta haters bland de bloggar jag bevistar.

  I början då jag hittat din blogg och skrev ngt -så skrevs det skit i mitt namn sen, vilket jag anmälde.

  Jag gillar inte att vara anonym, men har varit det i en del inlägg- MOT haters. numera läser jag nästan aldrig kommentarer. Väldigt sällan!

  Du är en duktig entreprenör och väldigt kreativ. Du är kvinna som säger vad du tycker, du är inte politiskt korrekt och mig veterligen inte heller rabiat feminist och vänster..

  Klart som fan en nagel i ögat på väldigt många som tycker sig ha veto på hur man ska vara om man har en röst utåt.

  Du är verkligen en frisk person i vårt land! Kör hårt på din egen väg.

 • 4differentfaces.wordpress.com
  17 februari, 2013 at 12:57

  Yes!

  Bästa inlägget på länge. Håller med i varje ord!

  Passar sig ypperligt bra just idag då jag fått kommentaren på min blogg att jag är småfet…. Hahahaaaa, det är så roligt att jag dör!

  Undrar som du, har folk inget liv? Jag blir också skitskraj för dårarna där ute.

  Keep up the good work!!

  //Karin

 • Linda
  17 februari, 2013 at 13:04

  Tur att alla har olika klädsmak.

 • Linda
  17 februari, 2013 at 13:07

  Äntligen sa du ifrån Katrin! Vissa dagar är det ju bara massa kränkande kommentarer. Enklast för dem om de inte går in och läser din blogg. Go on!

 • Lotta
  17 februari, 2013 at 13:08

  Så himla bra !! Det hoppas vi du håller oxå.

 • Petra
  17 februari, 2013 at 14:18

  Blondinbella talar om att vara entreprenör men du gör det i praktiken.

 • Tora
  17 februari, 2013 at 16:59

  Peter. Det kanske inte ens är hon som sprider den utan ett troll som jävlas. Finns gott om dem här på sidan tyvärr. Du begår ett brott genom spamma andras email adress. Tänk på det.

  Mvh

 • Eva
  17 februari, 2013 at 20:16

  Well people are starving in this world because some people eat inefficiently, a.k.a through other animals. There needn’t be anyone starving if meat consumption went down in high-income countries. But confirmation bias gets the best of most of us..

 • Sanna
  17 februari, 2013 at 20:54

  De pengarna lär du inte tjäna på att sitta här och vara så sjukligt avundsjuk på någon som har råd att köpa en klänning för 10 000 kr. Gå och skaffa dig ett liv och hitta ett intresse att tjäna pengar på (så som Katrin gör) så kanske du får råd att köpa dig en klänning för så mycket pengar.. Och vet du? Du får välja den heeeelt själv!!! Jag lovar, det är sant. Dina pengar, dina val!

 • J
  17 februari, 2013 at 21:13

  Kul att du gillar tuttarna bättre nu. Jag med! (Dock ammar jag fortfarande så vet inte helt än) Inte alla som fick hängpattar när de var 20… Ja dom hänger verkligen 5 cm längre ner. Men jag gillar dom mer nu! Dock vekar det inte vara vanligt… Synd! Många kvinnor vill operera sig efter att dom blivit mammor så jag tycker att det är väldigt bra att du som offentlig person säger att du gillar dina bröst nu! Hoppas det får någon att tänka om!

 • Cassandra
  17 februari, 2013 at 21:20

  Haha du är ju för jäkla härlig alltså, in your face bitterkärringar… Fattar inte att folk läger sig i om dina barnvakter.. Herregud jag passade mina kusiner 1 och 4 år när jag var 12 år… Dom avgudade mig och vi hade jätte roligt. Jisses vad folk styr, barn mår bra av att vara med någon annan än sina föräldrar i bland!!!

 • Elaine
  17 februari, 2013 at 21:24

  Jag tycker du är dödscool, klockren, you name it. Punkt.

 • mia
  17 februari, 2013 at 22:58

  Vad bra du säger ifrån för ibland tröttnar man på läsa dessa patetiska kommentarer från omogna fjortisar som har no life. Ännu värre om det är äldre människor som inte har något liv. fin bild. ha en trevlig kväll.

 • Kristina
  17 februari, 2013 at 23:37

  Att kritisera Katrin här är ok, eftersom hon bloggar offentligt.
  Men att ringa socialen är ett övertramp – Ringo skall ju inte bli indragen.

 • Veronica
  18 februari, 2013 at 09:15

  Tycker du har en rätt härlig avlappnad syn på det mesta. Trist att folk hakar upp sig på små detaljer och är så skitnödigt korrekta.
  Fan vad trist om alla vore så sjukt perfekta som många vill få fram att de är…
  // Hängpatten

 • Jessica
  18 februari, 2013 at 11:26

  Fortsätt med det du gör nu och skit i alla avundsjuka idioter som inte har nåt liv. Läser din blogg mellan varven och tycker det är bra att det finns någon som vågar säga som det är och inte är så j*vla flat som vissa andra som gnäller när ingen hör på men som gömmer sig när det väl gäller !

 • Sandra
  18 februari, 2013 at 16:41

  Hahah, du är helt fantastisk! #Nätkärlek till dig.

 • Mimmi
  18 februari, 2013 at 20:10

  Vi älskar dig med, annars skulle vi inte vara här och tjöta i tid och otid! Skit i näthatartyperna, de är antagligen bittra sverigedemokrater som fått för lite löööv. Kram till alla!

 • Linan
  18 februari, 2013 at 21:34

  Fast då är det det ihärdigaste jävla trollet det här landet skådat sen typ början på förra seklet..jeeeez he he

 • Eva
  18 februari, 2013 at 21:37

  Det är så jobbigt att läsa alla idioters kommentarer som retar sig på ALLT och lite till. Spelar ingen roll vad du skriver. Därför läser jag väldigt sällan kommentarerna, enbart dina inlägg då din blogg är toppen. Barnen dör inte av att suga på napp, om någon tror det. Däremot är det en trygghet för barnen och vem vill inte ge sina barn det? Love&Peace