Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Okej Stockholms nattliv: I'm back. Hur folk slukas upp i sina familjeliv utan att festa på nattklubb är för mig helt obegripligt. Det är ju fan det roligaste som finns. Sen att man är ett proffs och struckar så min mamma tog bebis natt OCH förmiddag och min coola kusse @maarkusz tog killarna på fotbollshäng i humlan till 12 så jag och Alex kunde ligga i sängen, lyssna på progressiv house (man får bjuda till ibland) och chilla till tolv för att sen få en urmysig bebis och två stora mysgrodor i sängen. Snacka om att jag fått allt i mitt liv. I did good. Dunk dunk dunk. Baksmällan är så välkommen! Har saknat den. Åh det var så kul på @kasaisthlm och @fouclub igår. Och @niklas_lundgren bjöd på en så hjärtlig och skitkul fest @buconero.se till och med jag åt pasta! Allt var så underbart så efter några groggs glömde jag till och med bort min övervikt på 14 kilo. Väldigt roligt. Extra kul att möta upp min partner in crime också @thepumaswede Love you girl!

You Might Also Like

  • Gunilla
    23 april, 2017 at 19:44

    Låter som en kul kväll!!

  • Kakan
    23 april, 2017 at 22:18

    Vilken toppenkväll! Så mysigt med tre söner, det är verkligen något speciellt med bröder. Tänk vad lilla brorsan kommer avguda sina storebröder!!