Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Han får så mycket gratis den här tjockkorven. Som till exempel "Björnen sover". När Ringo låg i magen sjöng Bingo för honom varje kväll. Björnen sover om och om igen typ tio gånger varje kväll. När Ringo föddes märkte vi fort att om vi sjöng "björnen sover" monotont om igen så somnade han. Så vi fortsatte. Varje kväll sjöng vi antingen jag eller Bingo. Så när Rambo låg i magen fick han sången på köpet. Sen fortsatte vi med Rambo efter att han fötts… A ni fattar. Nu får bebisen hänga på mig när jag staplar runt i mörkret hos killarna och sjunger "Björnen sover". De är 3,5 och snart 7 och vill fortfarande att jag eller Bingo sjunger. Som små Pavlov-hundar somnar det efter fem minuter. Ringo älskar det mest. Imorgon ska jag hämta ut vår sportbil var bara tvungen att säga det för killarna kan inte sluta prata om hur vi ska rejca i helgen oh hell yeah om vi ska rejca! Vi ska låna en sportbil kan jag tillägga. Det är ett samarbete dessutom. Ett väldigt kul samarbete.

You Might Also Like