Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Tur att @bingorimer är så bra på att "catch the moment". Just granolan har vi premiärpris på- länk i min profil! 39 kr för hälsosam, god, naturlig frukost UTAN SOCKER bara lite honung. Dags att byta ut cocopopsen? Jag tror det..! Och missa inte dagens relationspodd har ni lyssnat? Jag ska göra det nu genast för jävlar var roligt det är. Ursäkta skrytet jag vet att det är mig jag pratar om. #relationspodden20

You Might Also Like

 • signe
  20 april, 2017 at 23:04

  Jag har inte hunnit lyssna på dagens ännu men ska göra det i kväll när jag lagt mig. Jättebra pod, faktiskt den enda jag lyssnar på, härligt att få gapskratta innan jag somnar. Tror det mesta annat sånt är bara skit.
  Jag har iofs aldrig lyssnat på andra poddar, för det är nog mest obegåvat kärringtjafs, att döma av vilka töntar som snackar, typ Anita Schulman, övrig familj Schulman, Ann Söderlund m fl tröttsamma typer )

 • Ulrika
  21 april, 2017 at 08:27

  Granola med 55g kolhydrater och de första tre ingredienserna är havregryn, äpplejuice och honung? Då kan man lika gärna köpa den billiga på Ica för 15 spänn och erkänna att man inte äter lowcarb överhuvudtaget.