Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Idag fick räkan prova sitt gym och han gillade det verkligen! Rambo trodde först att det var ett gym som han också kunde gyma i så han blev lite besviken över ugglor och annat trams. Rambo är en sån udda person. Jag hoppas att han inte är så udda så han blir mobbad när han blir äldre. Då kommer jag muta hela hans klass med fotbollsresor till Italien. Man har som instinkt att vilja skydda honom från allt ont men alltså idag när jag betraktade honom i humlan såg jag tydligt att Alex, Ringo och jag är en sort. Rambo är udda. Väldigt kul och finurlig och ljuvlig. Men definitivt annorlunda och barn är fan elaka. Det ska bli spännande att följa honom. Ringo och den nya känns mer självklara. Inte den mellersta. @fixoni @babylandsverige

You Might Also Like

 • Rosa
  20 april, 2017 at 04:47

  Skämtar du? Gör du det för uppmärksamhet? Eller är du verkligen so otroligt korkad att du inte förstår att dessa rader om ditt barn är totalt omdömeslösa? Oavsett: hur kan du som förälder skriva så om ditt barn. O offentligt dessutom så han lan läsa det senare? Otroligt taktlöst o dåligt föräldraskap!

 • Em
  20 april, 2017 at 08:59

  Vilket inlägg? Hur kan man skriva så? Blev också väldigt förvånad?

 • Johanna
  20 april, 2017 at 09:19

  Mellanbarn blir ett släkte för sig tror jag. De är vana vid att finna sig i saker och att medla. De är mer finurliga och funderande än syskonen ser detta på mina tre barn också väldigt tydligt!

 • G-T
  20 april, 2017 at 09:20

  Vaddå – för att man ser att ETT barn är annorlunda och behöver mer, något annat: är man verkligen en tanklös förälder då?
  Är man en dålig förälder för att man vill att det diskuteras?
  Är det omdömeslöst att skriva sanningen som man ser den?

  Jag förväntar mig inte att de som inte har annorlunda barn kan förstår det här.Men jag gör. Jag berättade oxå. Vägrade gömma undan utan tyckte att hen skulle synas. Attt sanningen skulle komma fram för att hen skulle få stöd.
  Men FAN vad mycket skit jag fick ta och hur tabubelagt är det inte?

  Men hjälper det barnen att låtas som om ingenting.
  NEJ – det gör det inte. Bra att du ser Katrin.
  Och bra att du gör något åt det.
  Vi är många med dig ska du veta.

 • J
  20 april, 2017 at 10:46

  @Rosa – har du inte tagit din medicin idag?

 • Andrea
  20 april, 2017 at 11:15

  Snubblade in på din blogg för ett par veckor sedan tycker att du är annorlunda, för något filter har du inte direkt. Men du tar saker till en helt annan nivå, kanske din son kommer känna sig annorlunda speciellt när han har en mamma som säkert kommer påpeka det för honom. Att vara ’ inte som alla andra ’ är fan något att uppmuntra barn att vara!!!

 • Therese
  20 april, 2017 at 11:18

  Haha han verkar så rolig lilla Rambo.

 • acke
  20 april, 2017 at 11:31

  du är bäst

 • Marianne
  20 april, 2017 at 13:09

  Varför tror folk att Katrin menar något negativt när hon skriver ett annorlunda barn. Hon skriver ”Väldigt kul och finurlig och ljuvlig.” Precis tvärtom med andra ord. Vad är det med folk som alltid vill se det negativa?Annorlunda barn är oftast kreativt tänkande och finner egna vägar för att de inte följer strömmen. Hur tror ni t ex Zlatan, Avici osv blivit som de är. För att de hörde till normen eller?

 • Mia
  20 april, 2017 at 14:26

  Namnet Rambo är ju också VÄLDIGT annorlunda.

 • Brita
  20 april, 2017 at 15:52

  Vackra uppskattande kärleksord om Rambo, något han kan vara stolt och glad över om han läser det i framtiden.
  Hur kan någon se något fult i det?

 • Sats
  20 april, 2017 at 19:57

  Du mobbar ju själv oskyldiga,deras utseende,beteende och VIKT. Så nu är du själv rädd för mobbning, sluta själv att hasta ur dig hat mot allt och alla.Häng inte ut dina barn i bloggen och be folk om ursäkt….

 • Annette
  20 april, 2017 at 20:51

  <3 Ja, barn kan vara elaka. Har man tur lyckas man ge sina egna barn styrka och mod att vara sig själva oavsett… <3 <3 <3

 • R
  20 april, 2017 at 21:20

  Men vad ska bebis heeeeeeta? Hur lång tid kan ni vänta?

 • Katarina
  20 april, 2017 at 22:11

  Jag är glad att många ändå fattar vad Katrin säger. Katrin är speciell på det bästa sättet, ultraärlig och varm. Inte så många filter, som någon sa. Jag gillar dig så mycket Katrin!!

 • Mia
  21 april, 2017 at 17:48

  O Davve Zingostar är igång. Vilket innehållstlöst liv människan har som måste häng på Katrins o Gunilla knäppgöks konton o försvara mentala dumheter. Snälla människa sök hjälp!