Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Han känns så snäll och fin och oskyldig men är jag naiv? Idag ringde det från Ringos telefon till mig tolv på dagen. En pojke sa "Mamma jag hatar dig, du är ett jävla CP". Jag hörde att det inte var Ringo men var han med på det? Hade någon tagit hans mobil? En äldre pojke? Vi har hållit på hela dagen med att försöka lösa mysteriet men det går inte alls bra. Ljuger han för mig när han säger att han inte vet. Han gråter och är förtvivlad… Har någon tagit telefonen ur hans ficka tjuvringt och lagt tillbaka den? Jag och @djurgardens.if är förtvivlade det är ett så vidrigt språk att använda av en liten pojke vad får små barn såna saker ifrån? "Vet du vad ett CP är?", frågar jag Ringo. Det vet han inte. Har han hört någon ringa mig? Inte det heller. Jag blir tokig kommer inte att få reda på vad som skett. Vill ju att den här stackars gossen ska få hjälp. Han som ringde. Så mycket aggression i det lilla barnet. "Mamma jag hatar dig…", så fruktansvärt att säga en sån sak. Även om det är en busringning. Trist dag idag.

You Might Also Like

 • Donald Rump
  13 april, 2017 at 01:59

  Inget att oroa sig över. Vi är många som hatar dig. Tydligen dina avkommor också.

 • Sirks
  13 april, 2017 at 04:39

  Nån måste seriöst lägga trollen efter att ha lekt jojjo med dem i deras egna svansar #swag #fab #dab

 • alex
  13 april, 2017 at 06:38

  Han vågar inte erkänna, och vad är unikt med att barn kan hata sina föräldrar ibland? Alla barn har perioder då dom kan känna att dom är olyckliga och skyller allt på tex mamman.

 • Bella
  13 april, 2017 at 07:24

  What goes around comes around..

 • Adam
  13 april, 2017 at 07:35

  spärra telenonem med kod som bara du och Ringo känner till (och Bingo förstås) då kommer ingen annan åt hans telefon

 • Anna-mamma till Vincent och Alex
  13 april, 2017 at 07:57

  Det låter som att någon annan pojke lurat Ringo att ringa och säga så. Väldigt tråkigt. Stor kram

 • Majlis
  13 april, 2017 at 08:29

  Varför har du negativa inlägg eller inga alls om Ringo, och bara gulliga om Rambo? Du och Bingo borde uppmärksamma Ringo för den unika person han är och följ hans åldersutveckling med alla positiva delar den har. Han är inte ”stor” bara för att han är storebror (nu även till två).

 • Jessica
  13 april, 2017 at 08:30

  Säkert ett ”bus” och nu skäms han eftersom han nu förstått att det var fel och mer allvarligt än han hade tänkt sig.

 • wilma
  13 april, 2017 at 08:39

  Han har väl blivit hotad att lämna över mobilen. Har hört att han blir mobbad. Du måste ge honom bekräftelse! Ett tag var det bara Rambo som räknades, förstod man efter att ha läst din blogg.

 • Hanna
  13 april, 2017 at 09:26

  Varför berättar du det här? Känns inte rättvist mot ditt barn. Är det så att han var med på det skäms han uppenbarligen och vill sk inte att alla ska kunna läsa om det.

 • Anette
  13 april, 2017 at 09:38

  Kan det vara Katrin som försöker på sitt lite udda vis skämta med oss läsare för att väcka en slags reaktion.
  Absurt att skriva en sådan sak även om det skulle vara påhittat.
  Sjukt.

 • Smulan
  13 april, 2017 at 09:56

  Håll koll på pojken så inte någon mobbar honom. Uppenbarligen så vet han ju vad som har hänt. Han kanske är hotad till att hålla tyst. Jag tycker det är bra gjort av Katrin att försöka nysta i det här. Överös din älskade unge med kärlek. Du känner honom bäst. Stå på hans sida. Ge dig inte. Han kanske gråter för att han är rädd? Det är en djungel där ute. JAG hade inte gett mig. Krama honom till sanningen. Vad som än har hänt är han ju ledsen för det.

 • ester
  13 april, 2017 at 10:01

  Katrin
  Så vilket namn skulle din son heta?
  Ludendorf kanske ?
  Nyfiken fråga: vad tycker du om Mohammed, Achmed och diverse andra invandrarnamn?

 • Jess
  13 april, 2017 at 12:20

  Men oj vad elaka kommentarer. Jag tycker det är bra att du skriver om sådant som många föräldrar upplever men kanske i te pratar om. Förstår att det gör ont i dig. Förmodligen grupptryck och så skäms han nu. Barn gör misstag och måste göra det för att formas. Hoppas ni får en mysig påsk!

 • G-T
  13 april, 2017 at 13:13

  PRESSA HONOM INTE – enda rådet Katrin. Sanningen kommer ändå fram förr eller senare. När han lugnat sig så kommer han att berätta – om det är så att han vet något.Minns när mina föräldrar stod bakom mig när vi hade en tjej i 18-årsålder som barnvakt och som norpade min och syrrans plånböcker. Ganska mycket pengar i – vi hade sparat hela året för semestern.Var väl i Ringos ålder då.Känslan av att veta att man är oskyldig gör en förtvivlad.Kommer aldrig att glömma det.När hennes pappa anklagade mig att det måste varit MITT FEL.Hennes mor däremot sökte ju igenom hennes rum och hittade plånböckerna som tur var…..Någon kan ske mobbar honom. Vem vet? Ligg lågt just nu Katrin!

 • G-T
  13 april, 2017 at 13:16

  Wilma: du ”har hört att han blir mobbad” Kliv fram och tala om för Katrin vad du vet! Ring henne om du har info!Det är BARN det gäller här!
  Oansvarigt att låta bli för nästa gång kan det vara din egen unge som far illa…

 • Gitte
  13 april, 2017 at 13:32

  Vi som följder denna blogg har ju vant oss vid att du Katrin använder din familj för att göra reklam för de produkter du säljer. Vi kan mönstret: först kommer det ett intressant inlägg som samtidigt innehåller en cliffhanger, så att vi läsare återvänder till bloggen för att ”se hur det går.” Vi vill veta fortsättningen på storyn: kanske ger du en hint om att ni nästan har bestämt er för namn på babyn, och då lockas vi läsare tillbaka till bloggen för att se vilket namn det blev. Istället för en fortsättning på ”namn-storyn” möts vi läsare av ett inlägg som helt och hållet är reklam för någon produkt som du säljer. Nyfikna som vi är återkommer vi till bloggen igen och igen – för till sist så MÅSTE ju namnet på barnet dyka upp! Ja, visst är det litet konstigt att vi är så intresserade av en främmande familjs förehavanden – förstår egentligen inte själv vad som driver mig, men nyfiken är jag hela tiden! Och när man läser bloggen regelbundet så upplever man tydligt den där växlingen mellan ”intressanta” inlägg och reklam-inlägg. Jag uppfattar inlägget om det mystiska och otrevliga telefonsamtalet som ett typiskt cliffhanger-inlägg, och som sådant fungerar det nog. Men jag håller med om vad som skrivs i en del kommentarer ovan: varför berättar du just det här? Riskerar du inte att genera Ringo? Blir han inte litet väl mycket utlämnad? Jag undrar också om telefon-historien ändå inte är ett påhitt (för att få en bra story som lockar läsare till bloggen och som kan exponeras för reklam), men det kan väl också bli litet olustigt för sonen? Och om det inte är påhittat: ”krama honom till sanningen”, som Smulan skrev, var ett bra råd….

 • P
  13 april, 2017 at 17:09

  Tycker du ska säga att du hörde att det inte var han, och att han inte behöver berätta vem det var, men förklara hur det gick till, och kanske varför. Han är helt klart rädd för den andra killen…

 • P
  13 april, 2017 at 17:15

  Tycker du ska säga att du vet att det inte va han som ringde, och att han inte behöver berätta vem det var, men bara förklara hur det gick till, och kanske varför. Han är helt klart rädd för den andra killen…

 • Persika
  13 april, 2017 at 17:22

  Äkta Reductil 20mg till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad fettförbränning. rek. minst 3mån kur för bästa resultat.

  Pris:
  30st 850kr
  50st 1550kr
  100st 2350kr
  200st 4450kr
  300st 6450kr
  Inkluderad frakt

  Vi har även Benzo vid intresse, Xanor, Stesolid, Stilnoct mm. Bara att fråga efter produkt.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • alp
  13 april, 2017 at 17:23

  Mmmm

 • Pärlan
  13 april, 2017 at 18:46

  Nu skärper ni till er för barn. Det är ett barn det handlar om. Hört allt från ’han blir mobbad’ till att d är bara reklam..
  Du som vet att han blir mobbad va fan har du inte kontaktat Ringos föräldrar el sagt d till Ringos lärare så hon kan förmedla. TYstads observers är lika illa som att mobba. Skärp er för fan. Blir äcklad. Synd att d inte va ni som hamna under lastbilen. Ingen hade gråtit. Era bittra, ryktespridande, negativa avskum till människor.

 • Maria
  13 april, 2017 at 19:10

  Nobelpris till Gitte! Exakt så håller hon på. Inget barn har ringt och hatat mamma. Hennes blogg dalar. Hennes knäckebröd sjunker som en sten i sötvatten. Hon är desperat. Det hjälpte inte att skaffa sig ett barn till. Hon blev inte mer intressant . Hon försvinner i bloggdjungeln. Katrin har bitit sig själv i svansen.

 • Gunilla
  13 april, 2017 at 22:53

  Fruktansvärt att lämna ut sitt barn på detta sätt. Föräldrar ska skydda sina barn och inte tvärtom.

 • Sats
  14 april, 2017 at 09:01

  Om inte annat så kommer dina barn ställa dig mot väggen när dom blir äldre då du fläker ut dom för egen vinnings skull, det värsta är att du skrivit att pedofiler gärna får runka till bilden på en av sönernas synliga pung..Anmälningsbart och något du aldrig kan skoja bort, det Katrin kommer dina barn Hata dig för samt all mobbing du tjänar pengar på.. Karma

 • Sats
  14 april, 2017 at 09:06

  Om inte annat så kommer dina barn ställa dig mot väggen när dom blir äldre, du fläker ut dom för egen vinnings skull, och Anmälningsbart när du skrev att pedofiler gärna får runka till en av sönernas synliga pung på din blogg, det Katrin kan du aldrig skoja bort och det kommer din söner HATA dig för….

 • jojo
  14 april, 2017 at 09:11

  Tror också att detta är ett av hennes många ”hitta på inlägg” för att få fler kommentarer!
  Usch! Stackars Ringo!

 • Jojo
  14 april, 2017 at 09:14

  Är detta ännu ett av dina ”hitta på inlägg” för att få fler kommentarer?
  Stackars Ringo!

 • Maria
  14 april, 2017 at 13:40

  Hur tänker män som väljer att skaffa barn med denna kvinna? Hon exploaterar barnen precis hur som helst. Skriver inlägg dagar efter den senaste sonens födelse som om hon hatar sitt liv. Hon lägger ut vedervärdiga bilder på Ringo och Rambo bara för att provocera. Kommer Alex att acceptera nakenbilder i utsatta positioner på sin son? Katrin Z är så provokativ medvetet. Och utnyttjar sina pojkar förhållningslöst, egensinnigt. Hur mår människan egentligen?

 • Helén
  14 april, 2017 at 16:34

  Jag hoppas verkligen att ni som skriver elaka kommentarer skäms ögonen ur er. Det är ett litet barn det handlar om. Han gråter kanske för att han kanske blir mobbad i skolan. Herregud vad är det för fel på er hemska människor. Jag har själv blivit mobbad hela min grundskola och när mina föräldrar kom på det så grät jag. Mest för att nu skulle mina mobbar få reda på att någon skvallrat till mina föräldrar. Ont i magen för jag trodde det skulle bli värre.
  Till Katrin. Stå på dig och försök få reda på vem som gör din store prins illa. Kram

 • Caroline
  14 april, 2017 at 22:37

  Det här är humor på högsta nivå! Det förstår väl alla som är någorlunda väl sammanskruvade i huvudet att : det är en (1) och samma person som skriver de bittra och avundsjuka kommentarerna. En kvinna, givetvis, då det alltid är kvinnor som är andra kvinnors värsta fiender. En smällfet, bitter och olycklig människa.

 • ML
  15 april, 2017 at 06:12

  Jag jobbar på en innerstadsskola i Stockholm. Det där språket är inte alls ovanligt, faktum är att jargongen är extremt hårt bland pojkarna redan i årskurs 3. Vi säger till och ifrån hela tiden, gång på gång. Ofta är det ett par tre-fem st i klasser som har den attityden och de andra får hänga på för att inte bli stämplad som töntig. Otroligt hemskt att se. Och så frustrerande att jobba mot det med övningar, tillsägelser, självklart föregå med gott exempel, problematisera osv varje dag men utan resultat. Föe vissa barn kommer det hemifrån. För andra från klasskompisar, tv, sociala medier.

 • Jenny
  15 april, 2017 at 23:15

  ML, det där låter ju helt fruktansvärt. Och att inget hjälper? Vad säger föräldrarna? Har själv två yngre barn och fasar för en sådan utveckling!

 • Sats
  16 april, 2017 at 08:14

  Men du tycker tydligen det är ok med vuxenmobbning Helén???? Du hejar på den värsta vuxenmobbaren samtidigt som du beklagar dig…Inte undra på att mobbingen ökar genom hela livet…Vidrigt