Okategoriserade

Face Mask

Katrins Snapshots

Samarbete:

Nu slår vi säljrekord igen! Jag tror att det är att man verkligen ser hur den suger ut pormaskar och andra orenheter som gör att ni är galna i den här masken. Och jag är glad att jag ”tvingas” göra den med jämna mellanrum för jag har nog aldrig haft så perfekt hud i mitt liv. Men det gör ont. På ett bra sätt! Nu får ni 30 rabatt på den igen!

Jag vet att ni inte missar det.Här är vad masken gör:

Den suger ut talg och gör porerna mindre synliga på bara en behandling.

Förhindrar och motverkar Acne och finnar

Tar bort pormaskar

Lyfter bort döda hudceller och orenheter från huden

Ger mycket ren och strålande hud!

The Incredible Face Mask är inte testad på djur.

Man känner tydligt att huden blir slätare och renare direkt efter första behandlingen och detta behålls med att använda masken varje vecka.

Bra att använda innan man solar då solbrännan sedan håller längre.

Ni köper masken här!

koden är ”katrinfacemask”

You Might Also Like

 • Camilla från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma som snart driver ett hotell.
  11 april, 2017 at 21:56

  Det gör så himla ont att ta av ,men lent blir det ????

 • titti
  11 april, 2017 at 23:37

  Lurendrejeri !

 • Ada
  12 april, 2017 at 07:00

  Maskeringstejp! Hahahaha

 • Marit Berglund
  12 april, 2017 at 07:22

  Katrin, jag kan inte se en enda rad av omtänksamhet, styrkekramar eller empati med offren från terrordådet i din hemstad och ditt hemland. Stockholm Sverige. Som bloggare i en öppen sponsrad blogg förväntar jag mig ord av tröst och tillförsikt för de drabbade och deras nära. Samt för oss andra som kanske kunde varit drabbade. Vill minnas att du skrev mycket från attentatet i Nice men då var du ju själv i händelsen…. Jag skäms å dina sponsorers vägnar. Bilden på den 11 åriga flickan får hela min kropp att gråta.
  Att du till och med svär i ditt inlägg dagen efter men över en trivial vardagsgrej och självömkan över hur jobbigt det är med tre barn får mig att må illa.
  Vi i Sverige kommer att gå vidare. Tillsammans.
  Marit B.

 • Asterixia.se
  12 april, 2017 at 13:36

  Marit; Katrin var i Nice på strandpromenaden där en terrorist mejade ner mängder med människor med en lastbil.. Hon sprang för sitt liv då med sina barn. Jag är helt övertygad om att de hemska minnen från Nice har gjort sig påminda igen.

 • Ann Elisabeth
  12 april, 2017 at 15:54

  @Marit Berglund Jag kan inte se någon empati eller förståelse i ditt inlägg. Vem är du att döma vad en annan människa väljer att skriva? Du förväntar dig men alla kanske inte lever upp till dina förväntningar. När man just fött barn ???? så kanske man inte orkar ta in och bearbeta alla hemskheter som händer i världen och i vår omgivning och som flera redan påpekat så var hennes familj med om ett terrror attentat i Nice, vilket du också känner till . Jag blir totalt äcklad av din oförståelse för hur känslig en sådan här händelse kan vara för nyförlösta mödrar med alla hormoner i omlopp, vem tror du att du är som försöker skuldbelägga någon för att inte skriva om det vi kan läsa om dygnet runt överallt annars om vi så vill. Hade du varit empatisk på något sätt så hade du inte gett dig på en nyförlöst kvinna med din moralism, förväntningar och KRAV. Själv klarade jag inte av att se en enda nyhetssändning när jag fött och det var inte heller min prioritet. Man är i bebis bubblan och det måste man få vara oavsett vad som händer i världen brevid. Ta dig samman människa, du klarar dig nog utan K:s ”styrkekramar”

 • Fia
  12 april, 2017 at 17:41

  Håller helt med Marit! Att stå o rycka pormaskar o gnälla om vardagsliv i dagar som denna är totalt osmakligt. Allt för pengar o noll sympati för andra om man inte själv är berörd. Nej då är det enklare att försöka kränga skitknäcke o pinsamma toalettartiklar 🙁

 • Maria
  12 april, 2017 at 17:59

  Osmakligt inlägg. Vem jag bara frågar vem köper denna fullständigt meningslösa produkt??? Dett är ett skämt. Precis som dina osmakliga inlägg om ditt enligt dej vidriga liv som trebarnsmamma . Skäms!!!

 • Maria
  12 april, 2017 at 18:19

  Skrattretande att du for iväg som ett skållat troll och ”hjälpte” flyktingar. Och samlade in pengar av dina följare. Och lika snabbt glömde hela skiten, som du själv skulle uttrycka dej. Ditt knäckebröd har jag tyvärr gått på. Smakar riktigt illa!! Hur mår din lilla bebis med dej som hysterisk mamma? Som hatar sitt liv. Som skriker ut sin frustration. Som verkar ångra det nyfödda barnet. Hoppas din stackars man är vettig och tar hand om den lille.

 • G-T
  12 april, 2017 at 19:10

  Trolll trolllll trollllllll: Katrin var med i Nice – på plats i ett annat dåd, hon är nu nyförlöst:räcker inte det?
  Vad är det som säger att man måste kommentera dådet i Stockholm då man relativt nyligen själv varit mitt i ett terrordåd? Jag tror inte själv jag hade haft den orken – jag hade förtvivlat försökt att glömma att jag sprang ut i vattnet med mina barn – scrolla bakåt eller glömmer ni så förbannat fort? Hur kan man skuldbelägga andra och ha synpunkter på vad som(inte) skrivs i en blogg?

 • G-T
  12 april, 2017 at 19:14

  Fö övrigt är det PRECIS sån här SKIT vi INTE ska ägna oss åt nu! Fördöma förtala psyka och terrorisera varandra.
  TILLSAMMANS: säger kronprinsessan ska vi försöka göra världen lite bättre och ljusare för varandra och ta oss igenom det här. Finns inte någon i Sverige som någonsin glömmer den här dagen.

 • Roffe
  13 april, 2017 at 05:22

  Get a life G-T! Pinsamt o otroligt ovidkommande!