Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

"Ehhh tre barn?", syrran såg på mig med höjda ögonbryn när Rambo cyklade rakt ut i gatan, Ringo körde parkour över nån bänk och jag inte kunde släppa vagnen till Laura som höll i den. "Hade inte gjort det med facit i hand", svarade jag ängsligt med svettpärlor i pannan, spya över både tröja och brallor och skräck i rösten. Det var dumt att bege sig till Vasagatan, alldeles för tidigt. Dumt och onödigt. Men vi såg att restaurang Räkan hade radiostyrda båtar…. Ehh okej? Osmart. Räkan serverade oss för övrigt rutten fisk och när vi sa att den var rutten och att det tydligt kändes särskilt på eftersmaken sa ägarinnan "Jag har jobbat i restaurangbranschen i 30 år fisken är inte rutten", eeehhh okej? Normalt? Vi betalade för fisken och gick hungriga därifrån. Nä just det vi tvättade händerna i iskallt vatten först. Känns som att det är tufft för restaurang Räkan men man kommer inget vart med att blåsa kunderna kan jag känna. Aja, vi blev blåsta. Men barnen kom hem oskadda så den ruttna fisken känns mindre viktig. Men hörni? Tre barn? Tänk efter en extra gång innan ni kör på det.

You Might Also Like

 • gina
  10 april, 2017 at 21:27

  Vilken dålig ironisk text !

 • Alice
  10 april, 2017 at 21:29

  Men herregud, ville dom inte ge dig rabatt på maten? Då hade det kunnat bli ett nytt härligt reklaminlägg. Nu får du ge igen genom att skriva skit om Räkan istället.

 • Hanna
  10 april, 2017 at 21:38

  Äh du kommer in i det snart, sedan är det ingen större konst med fyran 😉 det som kan göra det liiiite svårare är att du inte har dina större barn hela tiden, det blir sådan skillnad på att ha ett barn i bland och tre ibland. Och det är absolut inget elakt menat utan det kan vara så, min väninna hade två med sitt ex och fick en trea med sin nuvarande och tyckte det var skitjobbigt men kom in i det och det blev en till med den nye. En annan väninna har 3 med samma och tyckte det var svårast mellan 1an och 2an men de lever tillsammans fortfarande. Själv var jag ensamstående med två där vi körde varannan vecka till att börja med sedan blev de äldre osv. Men skitsamma det blir bra lite inlärning bara 🙂

 • Ada
  10 april, 2017 at 21:54

  Träffar barnen inte sin pappa ibland. Eller du har dem hela tiden?

 • koppar blandare
  10 april, 2017 at 23:47

  Fina ungar 🙂

 • Smulan
  11 april, 2017 at 07:03

  Äh. Du kommer in i det. Annars kan du väl fixa dig en Nanny som kör lillen när du springer efter de andra två. Kom igen Katten. Det här fixar du.

 • M
  11 april, 2017 at 08:17

  Märkte ingen skillnad mellan tvåan o trean. Trots ”bara” en pappa. Kaos redan från andra barnet, så tredje bara med.

 • Karin
  11 april, 2017 at 09:08

  Du har det jättebra! Min man skulle aldrig kunna ta trean åt mig en hel natt, han har ju de andra två att ta hand om, vi har ingen annan pappa som tar våra stora några nätter i veckan= vilken lyx!! Var glad för att du får avlastning, vissa av oss har alla barnen jämt, och make som jobbar heltid, och inga släktingar som kan hjälpa till…

 • Moi
  11 april, 2017 at 10:37

  Undrar hur det går med Tradera tävlingen? Vinnare skulle ju dras den 3 april!!

 • Jj
  11 april, 2017 at 10:48

  @Karin – du valde ju själv?

 • jaha
  11 april, 2017 at 15:34

  @Karin var glad att du har avlastning med en pappa= LYX. De finns de som inte har någon avlastning alls.

 • Sofia
  12 april, 2017 at 08:05

  Du är en fantastisk mamma.