Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag önskar att jag inte var en sönderstressad trebarnsmamma med en massa jobb och kunde ställa upp som ledare i Ringos lag @djurgardens_if Jag hade kunnat gå en fotbollskurs för att kvala in till uppgiften. Kan inte förstå föräldrar som kan men inte ställer upp på det. Vilken ära! #djurgårdensif

You Might Also Like

 • nadja
  10 april, 2017 at 16:33

  rambo ringo och ….nino. sådär. du behöver inte tacka

 • Via
  10 april, 2017 at 17:30

  Men du var ju heller inte med då du hade 2 barn ……

 • G-T
  10 april, 2017 at 19:39

  Fast ärligt talat tror jag inte att de som är engagerade som föräldrar i någon klubb har så mycket MINDRE att göra än du – man bara prioriterar olika. Jag tror faktiskt tvärtom att de som engagerar för barnen jobbar ganska mycket med sina civila jobb – oxå.Har en svåger som följt sina fyra barn genom fotbollen i många år som tränare och han jobbade definitivt mer än alla andra på jobbet oxå!Hade dubbla jobb ett tag.Men fick ihop det ändå.Det viktigaste är ju att göra det man gör av glädje och inte av tvång.

 • U
  10 april, 2017 at 22:09

  Det handlar om att prioritera, är oxå en 3barns mamma som jobbar och sliter. Men den glädjen man får från barnen när man ställer upp som ledare/tränare gör att man orkar.

 • Cissi
  11 april, 2017 at 11:43

  Sen är det vissa människor som absolut inte ska vara ledare utan ska, med varm hand och stor tacksamhet, lämna sina barn till de som är bättre lämpade.