Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Wow vi städar och röjer och städar och röjer det har liksom inget slut. Bestämde mig just för att göra om i huset så skulle behöva köpa två sköna snygga soffor, ett soffbord och lite annat för att få det lite mer ombonat här. Finns det företag som säljer möbler på nätet och fraktar till ö i Skärgådren? Ååååå tänk om det fanns. Sjukt att jag har tre barn också. Var man än vänder sig så hittar man ett av mina barn som gör något. Och farmor ringde och undrade om jag var deprimerad för hon läst det i senaste Hänt i veckan. Varför skriver tidningarna att jag är deprimerad? Jag var lite nere i några dagar för ett tag sen men hade ju ingen depression ändå envisas varenda tidning om att skriva att jag har en förlossningsdepression. Nyhetstorka? Larvigt är det i alla fall. Tycker de kan skriva: "Katrin Zytomierska i trebarnschock". Det stämmer nämligen. @erikaheizinger den kom med råge du hade rätt.

You Might Also Like

 • diana
  8 april, 2017 at 17:04

  Skyll dig själv Du ljuger bra!

 • mb
  9 april, 2017 at 22:20

  Diana vad är det för fel på dig?

 • Dammsugarexperten
  29 april, 2017 at 13:07

  Tidningarna måste ju väcka någon slags nyfikenhet för läsaren, tyvärr…