Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Så här sover vi. Absolut det är skitmysigt i nån timme men hela natten? Ingen kommentar. I natt har han i alla fall sovit tre gånger två timmar och jag måste säga att jag älskar honom lite mer när han låter mig sova på natten. Nej, han har inte kolik han skriker inte alls högt han är bara vaken och missnöjd. Hörni, kan ni snälla läsa på min blogg katrinz.se jag har skrivit en lång text och har en väldigt relevant fråga till alla er som har koll på barnuppfostran. Ni får gärna återkomma i bloggen eller här sen. Tack! #katrinz.se

You Might Also Like

 • Susanne
  6 april, 2017 at 11:46

  Du älskar dina barn, det räcker! Ringo blir visst sedd, Rambo kommer förmodligen fortsätta med sin avsaknad av rädsla men han LÄR sig och Terror (såjävlaroligt) kommer klara sig fint även om du inte ammar i parken. Jag har tre barn som vi fick på tre år, det var inget sovmaraton på några år där men det var det lätt värt. Jag ville ha ett till men det ville inte min man. Försökte tom lura honom men kunde inte genomföra det. Iaf, skulle inte förvåna mig om du skaffar ett till snart, du verkar vara en fantastisk mamma. Sova kan du göra ngn annan gång. Barn är det bästa som finns. När jag tittar på filmerna från när barnen var små sitter jag och gråter och är så lycklig samtidigt. Det var en underbar tid. Annorlunda underbart nu iom tonår och läxor men ändå fantastiskt. Älskar bloggen och att du börjat skriva mer personligt igen. Stor! förebild <3

 • Norrlandsmamman
  6 april, 2017 at 12:17

  Kan han inte heta Terry?

 • Linda
  6 april, 2017 at 13:54

  Jag har tre barn och det är världens bästa! Det är inte världens bästa de första månaderna, men det är ju en kort, kort stund av en hel eon av tid som man har tillsammans med sina barn. Snart sover bebin på natten och då blir du en annan människa. Snart sover bebin i vagnen när ni är ute med de två andra barnen och då har du tid för dem. Snart är alla tre äldre och kan leka tillsammans. Allt är en fråga om tid. Mina tre är nu 6,10 och 12 år och vi har det världsbäst. Vi gör saker tillsammans allihopa och alla älskar minstingen mest i världen. Det tar ett tag innan allt faller på plats och det är bara att härda ut. Stor KRAM!

 • Victoria
  6 april, 2017 at 14:10

  Kolla upp Högkänsliga barn (HSP). Jag hade likadant som dig med en av mina söner. Han är högkänslig och skulle bli buren och samsova hela första året. Sen blev det ”lättare”. Kanske Alex är HSP (det är ett personlighetsdrag)? Kram

 • Jennie
  6 april, 2017 at 14:27

  Katrin. Jag mailar dig senare. Lite kring vad min erfarenhet lärt mig med tre barn, men också kring barnens otroliga kompetens och styrkor utifrån en vetenskaplig grund. Evidens i forskning och erfarenhet ihop är bra underlag om man vill bygga starka subjekt av sina avlingar. /Jennie

 • Em
  6 april, 2017 at 15:13

  Samma sits som du! Har precis köpt hus- så sabla skönt! Inhängnad trädgård där ungarna springer in och ut själva. Rekommenderar det.

 • Marita
  6 april, 2017 at 20:03

  Fin liten son du har fått.Han ser ut att heta Maxe.

 • Skånetjej
  6 april, 2017 at 21:17

  Det är nog sömnen som gör att du inte känner dig tillräcklig och hormonerna som spökar.
  Sen är det ju en omställning för er alla. Blir nya rutiner och alla måste hitta sin roll i hela detta. Vanligt att stora syskonen blir lite bebisar igen. Vill ha hjälp och burna. Min dotter blev så när hennes bror var bebis. Helt plötsligt skulle jag hjälpa henne med allt. Sen fick hon en docka och då blev hon plötsligt ”mamma” och skulle göra allt jag gjorde. Hahaha har en bild när vi är ute och går med våra bebisar i vagnarna. Så gulligt!!

 • Emma
  7 april, 2017 at 19:25

  Kanske kan rekommendera windi pysventil till lillens missnöjda nätter? Jag har en tjej som är lika gammal som din lille. Hon har varit missnöjd några nätter, inte varit ledsen men legat och grymtat mer än vanligt och hållit mig vaken, och då testade ja pysventilen som hjälper till att släppa ut gaser. Så otroligt bra grej!!! Både jag och tjejen sover som grisar efteråt 🙂
  Lycka till med dina tre fina killar!