Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Shit va folk är snygga i min familj. Jag vet att det inte är allt men det är ändå trevligt att se på de här vackra nyllena i min "depression". Som egentligen är sömnbrist. Tror att det får mig på lite bättre humör ändå. Lillen har fått ett namn nu förresten. Eller jag kan inte bestämma mig om han ska heta Gollum eller Terror. #hantarkålpåmig

You Might Also Like

 • ofelia
  5 april, 2017 at 17:55

  Var glad för att du inte är deprimerad, för det är ett helvete skall du veta.
  Och då bryr man sig inte om hur snygga eller vackra ens anhöriga är, när det ända man vill är att dö!

 • Jessica
  5 april, 2017 at 19:20

  Hej det låter som du fått en intensiv bebis precis som jag! Våran son ville vara nära mig exakt hela tiden. Jag hade han i sjal på dagarna och han har sovit på mitt bröst på nätterna. Jag har bullat upp med kuddar i sängen. Så har vi sovit riktigt bra. Idag 3,5 månad senare från ingenstans vill han ligga på rygg bredvid mig och sova. Så vill han ha närhet ge det, du kommer få igen det sen med en trygg bebis som fick det han önskade.

 • Johanna
  5 april, 2017 at 21:31

  Hej Katrin!
  Mitt tredje barn låg på bröstet hela tiden de två första månaderna och nu har jag hel ammat utan ersättning och nu är han lite mer än 6 månader och håller på att trappa ner på amningen och ge mat istället:) Det blir bättre jag lova!

 • knasa på
  5 april, 2017 at 22:47

  dra ner på sömnen 2 timmar och se om han sover bättre nästa natt då.. finjustera så han iaf sover som en klubbad säl i 3 timmar innan han vill äta. jag hoppas förresten du väljer ett super udda namn som galaxy.. det tror jag nova skulle gilla, och uppmärksamheten skulle bli underbar. älskar verkligen att se folk sätta kaffet i halsen när dom ser nåt som tyder på att en person inte är en robot och gör som alla andra. jag förstår att du insett att du måste bli mer gillad av robot-svensson för att sälja mer, men vill du ha rubriker (som också får folk att tänka på dina produkter) ska du definitivt välja ett jätteudda namn. allt udda måste bearbetas så skvallret kommer gå och snart pratar alla om katrin och hennes knas namn och i deras undermedvetna kommer dom även tänka på dina produkter och köpa med sig produkter då och då när dom handlar. high five! knasa på.. give it all!!! gunnar säljer inget bröd. 🙁

 • Kerstin
  6 april, 2017 at 05:52

  Rex lite från Alex och R från brorsorna.

 • Tyra
  6 april, 2017 at 06:43

  Otroligt söt bebis du har fått. Ser ut som en Zach eller Seffer.

 • elitah
  6 april, 2017 at 07:34

  Men alltså ”knas” vad har hennes sons namn att göra med huruvida hon vill marknadsföra sig själv och sina produkter.?! Normala människor ger inte sitt barn ett namn på det sätter. Och jag tror inte att hon medvetet skulle sätta ett knasigt namn på sin son. Om det är häftigt, tufft eller konstigt får omgivningen bedöma. Tror inte att någon döper sitt barn för att andra ska tycka det är knasigt/kul utan det namn man väljer till sitt barn är för att man själv gillar det.

 • Anna
  6 april, 2017 at 08:30

  Jag hoppas fortfarande att det blir en liten Gunnar 🙂 Det skulle passa honom.

 • P
  6 april, 2017 at 09:52

  Ralph. Passar även vid vilket karriär han än må vilja göra. Romeo är jättefint. Men det låter mer som ett paradise hotell namn.