Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vilken underbar bild! Jag håller min hand på gossen @theemilpersson och han ler försiktigt och lite skrämt. Han vill tydligt visa att vi inte är överens. Vi var inte så överens och just därför måste ni lyssna på den här podden för den är skitkul! Jag lägger länk i min profil. #fördomspodden

You Might Also Like

 • Smulan
  5 april, 2017 at 12:01

  Nu vet jag varför jag inte kan låta bli att följa Katrin. Jag har undrat så många gånger. Det är för att hon gör mig så jävla förbannad. Jag är aldrig så engagerad i rättvisefrågor som efter att jag läst den här ur usla bloggen. Jag tänker att nu jävlar har hon gått för långt. Hon är helt dum i huvudet. Så empatilös. Så egoistisk. Så borgarbracka. Så ego fixerad. Så jävla totalt okänslig om det inte gäller henne själv eller hennes ungar. Så inne i sin egen bubbla. Så ointresserad av bloggen och svarar aldrig på frågor eller läser ens kommentarer och har bloggen enbart för att dra in fickpengar. Varför slutar man inte läsa skiten och gör något vettigt i stället. Jo nu vet jag varför. Efter att ha lyssnat på podden så vet man. Hon är precis som Jimmi Åkesson och Donald Trump. De har sina poänger men mest av allt är man rädd att sådana människor ska få för mycket inflytande i samhället. Då kommer det gå åt helvete med demokratin och empatin i samhället. De är bara intresserade av sin egen sfär och sina egna pengarna. De ger blanka fan i hur det går för resten av världen. De lever med skyddsglasögon dygnet runt. En sådan jävla tur att det inte finns så många av dem. Over and out.

 • SweTex
  5 april, 2017 at 13:52

  Bra sagt, Smulan.

 • lisa
  5 april, 2017 at 14:21

  Håller med helt. Hon är skrämmande korkad och okänslig. Det är dock nyttigt att läsa och inse att det verkligen finns sådana människor. Man känner ännu mer för att strida på de svagas sida och försöka arbeta med sina egna fördomar.

 • signe
  5 april, 2017 at 21:54

  Inte bara fickpengar. Hon drar in multum på sina reklaminlägg. Och hon taggar företag och märken i så got som varje inlägg om du tittar efter. Företagen betalar massor för att nämnas i en blogg (beroende på hur många besökare bloggen har)