Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag har överlistat honom. Nu kan han ligga klistrad längs med min kropp och jag kan samtidigt använda båda mina händer! Så otroligt bra. Hemligheten heter Aldoria. Fråga @babylandsverige om ni vill veta mer. Skrolla tillbaka i min insta om ni vill se hur man får den på sig. Det är värt mödan att lära sig jag lovar. #babylandsverige

You Might Also Like

 • LI
  3 april, 2017 at 12:33

  Katrin! Hur knäckande är det, för din del, att Blondinbella numera är sjukt mycket smalare än dig?! Haha.

 • Smulan
  3 april, 2017 at 12:53

  Han får väl luft där inne lilla Alexo!

 • Smulan
  3 april, 2017 at 12:56

  Det sjuka är väl att även Blondinbella dukade under för vikthetsen och äter ännu mindre än Katrin. Hon skippar både kolhydraterna och köttet. Mamma Mia. Vart ska världen ta vägen

 • Lillan
  3 april, 2017 at 15:28

  Till Li

  Blondinbella äter läkemedel (mot ADHD), läkemedel som fungerar bra mot ADHD, det innehåller dock ingredienser som är ”tuffa”, men i ”lagom dos” INTE leder till narkotikamissbruk.

  Kraftig och snabb viktnedgång är en direkt (biverkning) följd när man tar dessa piller. Antagligen därför BB gått ner snabbt så mycket i vikt, det viktiga är att ”pillren” fungerar om man vill ”ta bort” sin ADHD. Jag trodde iofs inte att BB ville ”ta bort” sin ADHD utan att det var lite av den som drev henne framåt. Men ADHD i grav form är svårt, även om det inte märkts på BB.
  Att snabbt bli ”smal och snygg” kanske är en positiv följd ?

  Dessa läkemedel användes tidigare som sk ”bantningsmedel” och är för det syftet idag förbjudna, men har god effekt för patienter med ADHD.

  Katrin fixar detta utan piller! GO for it Katrin (OM du vill det)

 • LI
  3 april, 2017 at 15:32

  Till Lillan: sådana piller måste jag skaffa

 • Sara
  3 april, 2017 at 15:38

  Skulle inte du skriva om din kost/träning/snitt? Resan från förlossning till målvikt från 1/4-17? Du skrev det förut, vore riktigt nice och bli inspirerad.

 • kim
  3 april, 2017 at 17:10

  Har du blivit utredd, så att du inte lider av någon bokstavsdianos? Ibland beter du dig som om du lider av någon psykisk störning!

 • kim
  3 april, 2017 at 17:11

  bokstavsdiagnos*

 • Alexandra
  4 april, 2017 at 09:48

  Katrin, har du Facebook? Gå med i gruppen bärsjalar . Där finns massa inspiration om man vill bara sitt barn ????