Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Någon som lyssnat på veckans podd "Mitt i livet" som kom ut igår? Relationspodden som kom ut i torsdags? Jag har tänkt lyssna på dem båda idag. En lång promenad där man hinner lyssna på båda. På nåt sätt tänker jag inte att det är jag som pratar när jag lyssnar. Utan jag lyssnar på den där gulliga behagliga vettiga Malin och den där gapiga smårubbade Katrin. Lite så känner jag. Hur känner ni? #mittilivet

You Might Also Like

 • signe
  2 april, 2017 at 03:05

  Alltid lika kul med Relationspodden! Lyssnade igår när jag lagt mig. Så härligt att få sig ett gapskratt innan man somnar. Tack till er båda!

 • fotbollströjor
  2 april, 2017 at 06:24

  Hi there, yup this article is genuinely good and I
  have learned lot of things from it regarding blogging.
  thanks.
  fotbollströjor