Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Kom just på att jag måste betala hyran! Det var i sista stund…men jag kom på det! Jag är på väg åt rätt håll. Lillen ligger i grymmaste minivagnen @babyzenskandinavien (samarbete) och är nöjd (ovanligt) och jag äter en delikat macka @cleaneating.se med avokado. Livet är rätt bra ändå. #babyzenyoyo

You Might Also Like

 • Pia
  31 mars, 2017 at 13:15

  Far sin upp i dan!

 • Malin
  31 mars, 2017 at 13:36

  jobbar du på en ny granola med mindre kohydrater, och när kommer den isåfall? *väntar*

 • Nina
  31 mars, 2017 at 13:52

  Så himla söt han är. Tycker även jag att den lille är väldigt lik sin pappa. Finns så klart drag av mamma oxå och hon är snygg.

 • Agneta
  31 mars, 2017 at 15:10

  Hej Katrin. Jag undrar om han går upp i vikt som han ska, är de nöjda på BVC? Tänkte om orsaken till att han vill äta hela tiden beror på att han är hungrig. Du har haft det stressigt och mjölkproduktionen är lätt att påverka. Reagerade på att han är barfota på bilderna, med sockor på fötterna skulle han kanske bli lugnare. Barn får lätt kalla fötter och alla vet hur det känns! Att linda in honom i en mjuk filt, ganska spänt så att förhållandena påminner om livet i livmodern brukar lugna den skrikigaste baby. Jag har jobbat som barnmorska i 40 år och sett att de här små knepen kan hjälpa. Du känner säkert till dem, men det är så lätt att glömma mellan graviditeterna.

 • vally
  31 mars, 2017 at 21:46

  En klok blick.
  Söt. Grattis!

 • Cecilia
  1 april, 2017 at 00:46

  Tur att det finns ”grymma minivagnar”…