Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Han får så mycket kärlek den här lilla brollan. Men han är en ganska jobbig liten minimänniska. Ska typ ligga PÅ mig för att knipa. Inte haft så med de andra så är lite förvånad över all närhet jag ska utstå typ dygnet runt. En kul sak hände idag. Vi säger att killarna inte får hålla på och rapa för det är äckligt. Även fast man säger ursäkta direkt efter så ska man inte svepa dryck för att sen rapa högt och skratta åt rapen. Idag rapade bebisen framför killarna. Ni vet hur högt en bebis rapar? Minen på Ringo och Rambo var oslagbar. "Waow", utbrast de samtidigt som Dum och dummare. Svårt att ta mig ur den faktiskt. Väldigt roligt.

You Might Also Like

 • Smulan
  31 mars, 2017 at 08:52

  Sjal eller bärsele som många sagt tidigare. Båda händerna fria och inget gnäll. Jag tyckte att bärsele var lättare att få på själv när karln jobbar. Men man får öva lite sen är man fri för hela dagen. Babybjörn har en som heter One som är perfekt även för nyfödingar.

 • S
  31 mars, 2017 at 09:03

  K’tan bärsjal. Inget krångel. Behöver inte knyta själv så det är så enkelt när man är själv. Min räddning!

  http://www.jollyroom.se/babyprodukter/barselar-barsjalar/barsjalar/baby-k-tan-barsjal-svart-l?utm_source=google&utm_campaign=Hyperdrive+(Google)&utm_content=102&gclid=CNWdp5uWgNMCFZeQGAodpUIKXw

 • Jenny
  31 mars, 2017 at 18:42

  Hahaha så goa ????

 • Trebarnsmamma
  1 april, 2017 at 08:44

  Grattis till er lilla kille. Så fin! Vi har också tre pojkar, på 8,5 år, 5 år och 1 år. Vår tvåa har dessutom en mycket allvarlig muskelsjukdom. Jag kämpade som en tok med amningen på vår trea med pump och allt, men efter fem veckor ville han verkligen inte amma mer. Jag hade en så stark önskan att få amma honom, men det blev ändå väldigt bra att det blev som det blev. Utan amningen blev vardagen med tre barn (och sjukhusbesök och annat som ingår i vår vardag) så mycket lättare. Den lille var nöjd, mätt och glad och jag kunde lättare ägna uppmärksamhet även åt de andra två.

  Hoppas och tror att ni hittar er vardag som blir bra för er familj! ????

 • scuderiacar
  25 juni, 2017 at 23:52

  Lindseyrl AC Milan HEKAnders
  MohammedB Olympique Lyonnais AndraHann
  Clintnwvm Sverige WJVShelto
  MickieBoy Chelsea GloriaKir
  MartaHarr Chelsea FideliaPe
  EveretteM Danmark LibbyWnl
  MajorogX Turkiet ElishaPax
  JeanniePi Chelsea SuzanneKa
  JoesphvlA Kroatien RichieWes
  MariChris Italien RebekahMi
  VerenaMag Rumanien XGJZacher
  CindiYane Polen UDTMildre
  DoylebtJj Brasilien TrenaFep
  RalfLofli England ElyseEste
  TheresaHa BVB Borussia Dortmund LSYLoren