Jag har lite ont i ryggen idag. Kanske att Bingo får plocka de sista fem litrarna själv så tar jag barnen. Idag är sista dagen på semestern i Jämtland så nu blir det jobb och dagis! Janvidar gjorde en så fantastisk middag här. Pulled pork heter rätten och något jag ska göra så fort jag kommer hem. Fläskkare på 140 grader i ca 10 timmar i ugnen. Whisky är hemligheten. Annars har jag blivit "Kungen av bea", kan jag meddela. Funderar på att lansera den… @lchfklubben #instacollage
anonym
11 augusti, 2013 at 10:23Du är ta mig fan bäst på allt du gör. En riktig övermänniska. Hur bär du dig åt?
pia
11 augusti, 2013 at 10:26Pröva pulled beef, är ett strå vassare än pork. Jag körde högrev 9 timmar 125 grader
anonym
11 augusti, 2013 at 10:48Ser ut som om du plockar blåbären för hand. Det finns hjälpmedel. ”Blåbärsplockare” Finns att köpa på ica och coop, och de flesta bensinstationer
maria
11 augusti, 2013 at 11:10Om man använder bärplockare
blir det mycket jobbigare att rensa.
Skräp, kvistar och blad följer med i bärhinken.
Hasse J
11 augusti, 2013 at 11:21det ser ut som om du sitter och skiter.
vargvinter
11 augusti, 2013 at 12:19Ser du ut så där när du skiter? Eller har du inget bättre för dig att säga?
Att du ens orkar liksom.
Betty
11 augusti, 2013 at 13:08Ja det tar ju nästan längre tid att rensa än att plocka, så ditt förslag är inget bra förslag anonym…
Lotta
11 augusti, 2013 at 13:11Guuuud vad jag skulle vilja träffa dessa spydiga människor i verkligheten och se om dom är lika kaxiga då! (Vilket jag vet att dom inte är förstås)
Ahmed
11 augusti, 2013 at 15:47Bea ?? Vad är dett .? Aldrig hört
Hasse J
11 augusti, 2013 at 17:55hur ser du ut när du skiter i skogen då?
Lenita
11 augusti, 2013 at 18:03Bea kan väl vem som helst göra själv till ett mycket billigare pris jämfört med vad du skulle ta. Lätt är det också!
anonym
11 augusti, 2013 at 18:19Men enl Katrin själv, så gör hon den godaste bea såsen i hela världen.
anonym
11 augusti, 2013 at 18:46Varför blir du inte ”mästerkock”. Allt du tillagar är ju världens godaste eller magiskt?
ana
11 augusti, 2013 at 21:39Recept på den pullade grisen vore nice! Gjorde en egen på semestern som blev gudomligt god! Liquid Smoke i min BBQ sås, habanero, vitlök mm mm
Har gjort pulled beef också på högrev, så grymt gott!
Veronica
12 augusti, 2013 at 00:00kan ni inte ha nån spärr så kommentarerna från alla nötter inte publiceras? I början skrattade man lite men nu har det gått överstyr. En del verkar ju rent av galna och obehagliga
Hasse J
12 augusti, 2013 at 00:48vänligen – använd ditt eget namn. Att använda andras nam för att få sig hörd är bland det fulaste jag har sett. Tror du att du syns inte för det? Idioten!
Hyrestanten
12 augusti, 2013 at 00:56Håller med dig Veronica men kan samtidigt förstå att det måste ta en himla tid att läsa alla inläggen. Å andra sidan lär ju galenpannornas skriverier upphöra rätt snabbt.
Fiskmamman
12 augusti, 2013 at 13:12Mums har en fläskkarre inne i ugnen just nu faktiskt! Vilket sammanträffande. Så gott, så lätt!