Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vill jag kasta ut bebin genom fönstret? Ehhh näe. Vill jag kasta ut mig själv genom fönstret? Ehhh näe. Har jag svårt att sova? Ehhh näe. Har jag tappat aptiten? Tyvärr inte. Jag är inte deprimerad allt är bra med mig. A eller jag är nyförlöst och hormonell. Och dramatisk och trebarnsmamma. Om jag ska vara ärlig vill jag bara vara i fred. Försöka landa lite i min nya situation utan att behöva prata om hur jag mår med allt och alla hela tiden. Jag förstår att folk vill väl men jag har lust att sätta autosvar på min telefon med "låt mig vara i fred tack". Jag får dåligt samvete över alla samtal och sms jag inte besvarar jag hoppas att folk förstår att jag inte hinner svara… hade jag inte haft Ringo och Rambo hade jag stängt av min telefon. Visst låter jag lite deprimerad ändå? Jag tycker det.

You Might Also Like

 • Susanne Edvardsson
  29 mars, 2017 at 14:35

  Det låter fullt normalt tycker jag. Rom byggdes ju inte på en dag. Det flyter snart med allt,det lovar jag.

 • Linda
  29 mars, 2017 at 14:54

  Jag har ett extra nummer som skolan och närmaste har nr till ( topp hemligt nr ) . Sen kan jag bara stänga av min vanliga mobil när det blir mycket . Ett tips bara

 • pixie
  29 mars, 2017 at 15:50

  Du är ett stort HÅN mot alla deprimerade personer!

 • Monika
  29 mars, 2017 at 17:50

  Nää…..fullt normal. Förståeligt att vänner och nära vill se det nya underverket. Men viktigt att familjen får vara ifred och lära känna den nya medlemmen.

 • Sarah
  29 mars, 2017 at 20:19

  I know the feeling! Fick barn samtidigt. Också tredje. Sjukt jobbigt! Vill inte träffa nån, prata med nån. Bara närmsta familjen. Alla anfaller när man lämnar huset. Har fan blivit ljusskygg också. Skiter i allt och alla. De som finns kvar när jag kommer ut igen finns kvar. De andra kan jag klara mig utan. Tror ändå det är ok att känna såhär, eller är jag på väg in i depression?

 • Cia
  30 mars, 2017 at 09:18

  Har haft kolikbarn då ville jag göra allt det där och mådde skit i flera månader : ( borde fått hjälp inser jag nu.

 • Lotta
  31 mars, 2017 at 14:21

  nej du har sannolikt ingen depression, du har en svacka. Det är jobbigt att ha småbarn, fint, men många gånger väldigt jobbigt. Det är normalt att känna sig nere ibland, det är när man inte kommer upp igen på flera veckor man kan börja fundera på om det är en depression. http://enmekaniskmamma.blogspot.com

 • Sofie
  1 april, 2017 at 19:22

  Du är grym!!! Herregud 3 småbarn! Tänk på dig själv å din fina familj så löser sig resten sen. Dina vänner finns kvar ❤️ Har du iPhone kan jag tipsa om månen, då kan vara favoriter ringa in. Ha det bäst!