Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det går ingen nöd på oss. Idag har vi det ganska bra. Långpromenad i solen till @babylandsverige på Karlbergsvägen med grym musik i lurarna. Fick ett infall och ville personligen berätta för dem hur otroligt nöjd jag är med den här vagnen för den är otrolig. Jag har "provat" mig igenom de flesta vagnar de senaste sju åren och när jag såg den här som fått bäst-i-test kände jag att den var kul att prova. Buggan har inte en chans mot den här vagnen. Jag är bara ärlig. Den är lätt, smidig att fälla ihop, kör av sig själv, grym fjädring. Den är den bästa vagn jag provat lätt! @cybex_global bra jobbat. På vägen hem köpte jag en magisk bowl från Pom och Flora som jag just ätit medan lillen (som kanske fått ett namn nu!) ligger och jollrar bredvid mig i den finaste bodyn från tant Erika @erikaheizinger. I den här stunden är det bra. Om en kvart kanske jag lipar över något banalt. Det är så nu och det är helt okej. #cybexpriam #babylandsverige

You Might Also Like

 • Lillie
  28 mars, 2017 at 15:20

  Skönt se dig le, promenera, vara med lilleman!

  Vet du vad – efter 2-4 barn blir man som kvinna trött, inte som det medicinska ”hjärntrött” men, trött. En grav. och ett snitt påverkar både kropp och knopp.
  Gå du till en Q eller psykolog och prata av dig, var med barnen och Alex så ska du se att det hela fixar sig.

  Ha det gott med hela familjen!!!

 • rambolina
  28 mars, 2017 at 16:16

  Tur du har Bingo som kan ta hand om Ringo och Rambo, när du mår så dåligt

 • Anna-mamma till Vincent och Alex
  28 mars, 2017 at 16:58

  Så himla otroligt söta dina tre killar är. Skönt att det finns stunder då det känns bättre. Kram