Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Möttes just av trebarnschocken. Tror att det är mycket hormoner också jag vet inte men det känns som att jag håller på att bryta ihop. Verkar som att Alex märkte på mig att jag höll på att få ett sammanbrott för han tog de två stora vildarna och gick med dem till Humlan. Tog en fotboll under ena armen, Rambo under andra och en hoppsande överlycklig Ringo. Ringo vill bara sparka boll det är det bästa han vet. Jag sitter hemma själv nu. Jag har ju den lilla parasiten hängandes vid mitt bröst såklart men det är knäpptyst. Jag har panik. Jag vet att det kommer att vända snart jag måste bara rida ut vågen jag måste fokusera bara. Shit tre barn är ingen enkel match. Inte ens om man är två vuxna. Jag kanske sover en kvart.

You Might Also Like

 • Sanna
  25 mars, 2017 at 17:18

  Han ser så stor och ” vuxen” ut på bilden ! Tänkt så mkt som sker på så kort tid. Att bli storebror igen , få följa en liten individ och se honom växa upp. Det är lycka . Ser tillfreds ut , det är början på en livslång kärlek !

 • Carolina
  25 mars, 2017 at 17:29

  Vilket härligt och ärligt inlägg! Tycker du att övergången från 2-3 barn varit svårare än från 1-2? Jag tror att det handlar lite om att det plötsligt finns fler barn än vuxna i ekvationen! 🙂

 • j
  25 mars, 2017 at 18:29

  Och att man faktiskt genomgått en operation (kejsarsnitt), att man egentligen behöver vila lite men hela tiden har man en liten bebis vid bröstet så det blir ingen egentlig återhämtning. Sen står resten av familjen på rad och vill ha sin uppmärksamhet. Det är väldigt bra att Alexander tog ut de större barnen så att ni får lite lugn och ro..och kanske lite sömn.

 • Moa
  25 mars, 2017 at 18:44

  Var är knäckebrödet, ansiktsmaskerna o toapappret?

 • Alexandra
  25 mars, 2017 at 18:47

  Så kände jag när vi fick fyran… Jäklar vilken chock! Trodde aldrig jag skulle räcka till eller klara något. Men nu sitter jag här ett år senare och allt rullar på alldeles perfekt! Men det vet du säkert att det kommer göra så småningom. Det handlar bara om att komma över den första chocken och falla in i dom nya rutinerna 🙂

 • Camilla P
  25 mars, 2017 at 19:23

  Har själv 6 barn och kommer ihåg att övergången från 2 till 3 barn va väldigt tuff, sen efter det har det bara varit enklare på nåt sätt.. det kommer vända, jag lovar, men det är tufft!!!

  PS har kört lchf i ca 10 år och ingen som ser på mig idag att jag har har fött 6 barn och är 42 år(1,58 cm och väger ca 49-50 kg)hade 6 barn innan 40????

  Lycka till med allt!

 • Ok
  25 mars, 2017 at 19:49

  Varför blev du en barnfabrik Camilla?

 • Jenny
  25 mars, 2017 at 21:51

  Har också tre barn, 9,7 och 2 år. Kände stundtals också panik och var helt förstörd. Men man fixar det och nu är det så mycket lättare när man inte är fast i bebisbubblan. Såklart är det härligt och underbart men man måste också våga säga att det är skitjobbigt. Härligt med ärlighet!!! Stor kram!!

 • Jossan
  25 mars, 2017 at 21:59

  Om någon klarar tre så är det du, kom igen katten! 🙂

 • Jg
  25 mars, 2017 at 22:18

  Mycket gnäll trots att göra ungar är frivilligt.

 • adipex
  26 mars, 2017 at 01:54

  Äkta dietpiller för viktnedgång.
  Adipex Retard 15mg, en efteröljare till Reductil. Väldigt populära med snabb viktnedgång…
  Vi har även Benzo vid intresse.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • helena
  26 mars, 2017 at 03:32

  vi har en reklamvikarie i bloggen! xD

 • lilleman
  26 mars, 2017 at 04:59

  Men vilken tur då att Ringo och Rambo bor hos deras pappa varannan vecka!

 • fiffi
  26 mars, 2017 at 08:46

  varannan helg menar du?

 • Hedda Söderberg
  26 mars, 2017 at 19:14

  Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

 • adipex
  27 mars, 2017 at 00:40

  Äkta dietpiller för viktnedgång.
  Adipex Retard 15mg, en efteröljare till Reductil. Väldigt populära med snabb viktnedgång…
  Vi har även Benzo och smärtstillande vid intresse.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • signe
  27 mars, 2017 at 00:56

  Åh så fin han är, storebror Ringo!
  Underbar bild.

 • Frida
  27 mars, 2017 at 21:58

  Vad stark du är som söker hjälp. Många skulle lida i tysthet. Du är en stor inspiration för många.
  Jag har också tre barn och tyckte att nyckeln var att få avlastning så man får tid med bebisen i början.
  Om jag får ge ett råd så ta en paus från allt. Det finns ju kvar.