Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså vet ni hur mycket jag lipade när jag tappade bort Rambo på Medborgarplatsen? Jag trodde han blivit kidnappad. Jag gjorde verkligen det. Tills jag hörde: "Mamma-Katrin ombeds komma.." i högtalaren. Som en hingst travade jag över bänkar och staket. Rambo grät, jag grät. Stygnen kanske är borta vad vet jag men barnet är kvar. Herregud. Jag är en usel trebarnsmamma. Nu tog jag en selfie i solen också. Det är för att Alex gått för att kissa med killarna. Bara därför. Annars skulle jag inte göra det.

You Might Also Like

 • Moa
  25 mars, 2017 at 18:43

  Sluta ta selfies till bloggen o koncentrera dig på dina barn istället för att exponera dig själv ska du se att det går bra.

 • Åsa
  25 mars, 2017 at 20:44

  Usch vilken mardröm!

 • Petra
  25 mars, 2017 at 20:44

  Såååå läskigt. Jag tappade bort min 1,5-åring idag i en affär. Vi var två vuxna på två barn, men det tog bara en sekund och så var han borta. Efter en minut kom han springandes, gråtande, från bortre ändan av affären, men vilken hemsk känsla av att inte ha koll.

 • adipex
  26 mars, 2017 at 01:56

  Äkta dietpiller för viktnedgång.
  Adipex Retard 15mg, en efteröljare till Reductil. Väldigt populära med snabb viktnedgång…
  Vi har även Benzo vid intresse.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Martina
  26 mars, 2017 at 09:03

  Skönt att det löste sig med Rambo i alla fall.

  http://www.martholm.blogg.se

 • Asia
  26 mars, 2017 at 10:26

  NEJ du är anslut inte en usel mamma,du är fantastiskt eller är fantastiska skönt att det slutade bra fina ni .????????????????????

 • Liza
  27 mars, 2017 at 19:52

  Spelar väl ingen roll om en unge eller två försvinner, för du har ju tre. Om detta inte räcker är det bara att knulla till en till. Och ja, du är en usel mor.