Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag har börjat gå runt djurgårn i rask takt och det är för jävla underbart. Jag lämnade på dagis/skola idag helt själv med bebis heja mig! Fångade till och med pokemons längs vägen. Och Rambo cyklade. Åt bullar och en halv chokladkaka hos @malingramer efter och så la vi ut veckans poddavsnitt "Mitt i livet". Lyssna och återkom jättegärna! #mittilivet

You Might Also Like

 • Sofi
  24 mars, 2017 at 15:35

  Åh vad härligt! Ska börja gå barnvagnspromenader nästa vecka, som jag har längtat!

 • j
  24 mars, 2017 at 21:39

  Fast du ser allt lite stressad ut, låt dina nära hjälpa dig!
  Pressa inte dig själv till max för att du tycker att ”du kan”!
  Jag gjorde tyvärr så och det slutade med ambulans till akuten.
  Njut med din bebis och låt omgivningen fixa med de vardagliga bestyren ett tag, kom till ro så orkar du så mycket mer senare!