Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Kan man få sin baby blues dag 12 och då börja lipa över en bild på produkter som man själv skapat? Alltså känna en sån stolthet och tacksamhet mot sina medarbetare för att man tillsammans byggt upp ett fantastiskt företag som ger folk möjlighet att leva hälsosamt. Såg på fyran att de ÄNTLIGEN fastställt att diabetes typ 2 är något man själv orsakar och kan bli av med med hjälp av kost. Vi har fått skit i många år för att vi hävdat just det. Jag började lipa när jag såg läkaren i min tv-ruta berätta om det. Hälften av Sveriges befolkning är feta. Vi kämpar för att minska den siffran. Vi har gjort det i flera år med våra produkter @cleaneating.se. Nu vaknar Sverige! Jag lipar över att vi stått på oss. Vi blir belönade för det. Vi växer! Bilden är från ICA i Solna. Jag lipar över att det finns icor som hjälper oss att växa. Tack ICA i Solna – min hemort. Vi behöver hjälpen för vi är små. Gömmer man oss i en hylla där vi inte syns dör vi. Vi vill leva och leverera! Hjälpa diabetiker att bli friska. Ok… ut i snön med mig. @icasverige @icamaxisolna

You Might Also Like

 • Anna
  20 mars, 2017 at 17:30

  Namnförslag???? När vi fick vårt tredje barn hade vi tänkt döpa hen till Manne, älskar det namnet och likaså Musse men det blev en tjej. Frans funkar också för att hedra de som förolyckades i Nice….. Väldans fin kille vilket namn han än får!

 • Therese
  20 mars, 2017 at 18:31

  Min farfar finns diabetes typ två. Normalviktig, nykterist, icke-röckare, äter nyttigt i bra form.
  Förklara gärna det

 • Julia
  20 mars, 2017 at 19:27

  Ganska intressant artikel om gluten och diabetes typ 2

  http://www.sydsvenskan.se/2017-03-17/kost-med-gluten-minskar-risken-for-typ-2-diabetes-enligt-rapport

 • Anna
  20 mars, 2017 at 21:33

  Jag tror att det går att leva hälsosamt utan dina produkter Katrin! Tycker det är lite otrevligt att du framställer dig som nån slags frälsare för mänskligheten. Det är inte så att det bara är business?? Dina varor är dessutom snuskigt dyra. Givetvis är det fritt val att köpa dem men många utan kunskap i kostlära och med litet självförtroende blir nog ”övertalade”.

 • Caroline
  20 mars, 2017 at 22:19

  Vill gärna köpa dina produkter och de jag umgås med är också väldigt intresserade för vi alla är hälsosamma, MEN tyvärr har ingen av oss barnfamiljer råd att köpa dessa produkter så synd! Finns betydligt billigare alternativ som till och med är ekologiskt!

 • Marja
  20 mars, 2017 at 22:48

  Du har fel när det gäller diabetes typ 2, men man hör ju det man vill höra. Man kan FÖREBYGGA att man får det genom att äta bra och motionera, men man blir sällan helt av med den när man väl blir sjuk. När insulinproduktionen sjunker, kan den inte öka igen. Det är en progressiv sjukdom, till en del ärftlig, till en del beroende på andra autoimmuna sjukdomar. Du får sluta skuldbelägga dem som insjuknat i diabetes typ 2. Det -är-inte-ens-eget-fel!

 • erkdu
  21 mars, 2017 at 11:05

  Diabetes typ 2 beror till 85% på ärftlighet. Resten är s k livsstil, dvs man kan påverka.
  Du är så himla ovetenskaplig.

 • Maria
  22 mars, 2017 at 12:39

  Nej. I hela riket har 48% övervikt eller fetma. Det betyder inte att de är feta. Ett BMI på >25 räknas som övervikt, >30 som fetma. Det är ganska stor skillnad. På mina 171 cm kan jag väga nästan 75 kilo innan jag blir överviktig, nästan 89 kg innan jag räknas som fet. 14kg skillnad för mig. Släng dig inte med begrepp på fel sätt om du nu skall vara trovärdig inom ämnet.

 • M
  23 mars, 2017 at 16:12

  Detta har jag vetat om hela tiden ingenting nytt för mig iallafall! Det säger väl sig självt ifall man äter dålig kost en lång tid att det orsakar ju sjukdomar? enkelt..

 • Bitte Kempe Björkman
  24 mars, 2017 at 08:44

  Svar till Marja:

  De som har diabetes typ 2 har inte problem med för lite insulin. Deras insulinproduktion ökar och ökar eftersom kroppen blir okänslig för insulinet och kräver mer och mer för att svara på det. De kan inte bli botade från diabetes, men däremot slippa medicinera om de äter en kost som kräver minimalt insulinpåslag (lågkolhydratkost).

  Diabetes typ 1 innebär att man saknar egen insulinproduktion och därmed behöver injicera insulin. En del kan ha en minimal produktion, men den försvinner oftast helt med tiden.