Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ammar. Kan inte liggamma än så sitter här. Lillen blir bättre och bättre på att fatta grejen med att suga så vi kämpar på. Alex som förut sovit som på nålar och klagat på att jag väcker honom sover nu som en björn bredvid oss jag visste det! Väldigt humoristiskt för mig. "Var det en tuff natt älskling?". "Jag sov nog hela…" Jag kollar till och med insta med ljud och har amningslampan tänd. Sömnproblemen är ett minne blott!

You Might Also Like

 • Anna-Karin
  18 mars, 2017 at 08:42

  Vilka brorsor ☺️, de är så duktiga, tycker det ser ut som en liten Axel ☺️
  Kram

 • isa
  18 mars, 2017 at 08:44

  Mest visade bebis på NÄTET: Försöker du komma med i guiness rekordbok?

 • zambi
  18 mars, 2017 at 09:31

  Verkar som om Rambo är trött på att hela tiden få lillebror placerad i famnen!