Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Gud alltså jag kommer inte behöva jobba hårt för att gå ner i vikt. Rodda tre ungar och en pump tar på krafterna jag är konstant svettig. Jag kommer lära mig jag fattar det men just för tillfället är det cirkus här hemma. Middag till pojkarna, amma ena tutten, pumpa den andra. Alla vill något hela tiden men nu sover bebis och killarna kollar tv. Då kom jag på att jag inte ätit sen lunch. Kom att tänka på att jag såg @cleaneating.se lägga ut en knäckepizza med vårt knäckebröd så kastade på kalkon och ost på en skiva och körde den i ugnen några minuter. Det blev svingott. Inte så vackert men shit… jag njuter så mycket av den här framför Barnkanalen just nu. Bra bra. Det blir skitbra detta. Måste bara göra schema. #trebarnsmamma

You Might Also Like