Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Lillen suger på min vänstra tutte och pumpen på den högra så jag råkade få en hand över att skriva till er om grymmaste Mimmi som skapat den finaste klädkollektionen för barn. Jag gillar ju roliga tryck och killarna älskar det så det är grymt att vi nu har ett alternativ till Minirodini som annars är favoritkläderna. Det är många som försöker men få som lyckas. Jag älskar när tjejer tar för sig och är grymma egenföretagare. Mimmi är dessutom en vän till min syrra så Mimmi! Hurra för dig. Älskar dina verk. @tao_and_friends #taoandfriends

You Might Also Like

 • cora
  16 mars, 2017 at 09:38

  Är detta reklam?

 • Yvette
  16 mars, 2017 at 09:55

  RILEY

 • Sofie
  16 mars, 2017 at 11:08

  Seth är ett fint namn på en kille.
  En tanke när du både ammar och pumpar låt de ej bli måste att pumpa så de enda man tänker på till slut är vikt på bebis och ml. De mår ingen bra av min mjölk försvann fast jag hade mycket av stressen ammade ca 2 mån Blev lika med koppmatning för oss med. Vi har tvillingar. Vikten kommer att lösa sig. Kul att följa din blogg. Önskar er all lycka.

 • gg
  16 mars, 2017 at 11:29

  Hej Katrin, lyssnade på podden! Anledningen till att det står ”20 g protein” på alla proteinprodukter är detta: för att få märka en produkt som ”high protein product” ska den inneha minst 20 gram protein per hundra gram 🙂

 • S
  16 mars, 2017 at 16:17

  Har Rambo napp? Jisses han är inte en bebis! Tryck på tröjor, då ser man inte individen utan bara trycket. Tänk vad olika man kan tycka. Jättefina barn har du och du ser strålande ut Katrin.

 • Ann Elisabeth
  16 mars, 2017 at 16:34

  Haha S, tryck på tröjor då ser man inte individen bara trycket. Men du såg ju tom nappen. Tycker personligen inte att det finns något osmakligare än när okända människor ska lägga sig i hur man väljer att göra med nappar, bröstmjölk, barnuppfostran osv.. Tyder på väldigt osäkra föräldrar i mina ögon ????

 • Saga
  16 mars, 2017 at 16:35

  Napp på Rambo??? Å kära nån!!

 • nappi
  16 mars, 2017 at 17:23

  Ja stackars påg. Han kommer att få lika hemska tänder, som sin storebror! Huu

 • Sofia
  16 mars, 2017 at 19:37

  Isf ska du kolla in Gardner and the gang. En tjej från Vimmerby som blivit jättestor.

 • Marie
  16 mars, 2017 at 20:19

  Mitt barn var 4 när han slutade Med napp. Det går ingen nöd på på honom o han är inte vanställd.

  Alla ni som har behov av att påpeka andras beteenden, har troligen egna problem som ni undviker genom att trampa på andra.

 • S
  16 mars, 2017 at 21:19

  Ann Elisabeth du har säker napp, blöja och tryck på dina kläder fortfarande. Tvärt om, bra föräldrar ser till att barnen blir blöjfria, slutar med napp, har regler/rutiner, ger dem kärlek ochlär barn vett och etikett. Tryck på kläder fattar jag om barnen vill ha/gillar och det är väl mer en smaksak som vuxen. Föräldrar som inte bryr sig om sina barn låter sina barn springa runt med napp, blöja etc till de är 5 år.

 • Annelie
  16 mars, 2017 at 21:29

  Bra rutet S!
  Begriper inte varför ungarna ska ha en plugg i munnen ständigt. Verkar som somliga trycker in den av vana för att hålla dem tysta. När de ska sova kan det var ok men definitivt inte på dagen vid lek. Använder man bilder av barnen i sin blogg får man tåla kommentarer, även kritiska!
  När det gäller blöjor vill jag rekommendera tygblöjor. Billigt och kanonbra. Barnen känner när de blir blöta och blir torra snabbare än med Pampers o dyl Mina pojkar var torra både dag och natt när de fylde två år.

 • Marie
  16 mars, 2017 at 21:34

  Att låta barn utvecklas i egen takt istälet för att piskas in i norm är allt annat än ointresse för sitt barn. Lågbegåvade kommentarer som ovan främjar osäkerhet hos föräldrar. Idiot…

  Se era barn o möt deras behov. De blir inte bättre människor bara för att de är blöj- och nappfria vid 2 år.

 • Annelie
  17 mars, 2017 at 07:52

  Marie!!
  Jag har all rätt att få tycka vad f-n jag vill på en blogg som är allmän och provokativ för att få just…..kommentarer och där barnens hela liv finns dokumenterat, bade det positive och det negativa.
  Rövslickare som du får också yttra sig men undrar just vem av oss som är idioten!
  Skulle säga att den som yttrar sig på det viset inte är den vassaste kniven I lådan!
  Tänker dessutom fortsätta kommentera exakt som jag vill och struntar I besserwissers som du!

 • Ann Elisabeth
  17 mars, 2017 at 08:25

  S vet att en del barn vill ha napp mer när dem får småsyskon och en del slutar och vill vara ”stora” men förstår verkligen inte behovet vissa föräldrar har att hävda sig och komma med pekpinnar om minsta detalj andra föräldrar gör. Jag vill gärna förstå för jag tycker det är intressant vad som driver dessa människor. Och idag har jag ett stort tryck på tröjan min, föreställandes en ❄ snöflinga. Mycket vackert.

 • Marie
  17 mars, 2017 at 08:37

  Jag ser att du tog åt dig Annelie. Därav text skriven i affekt med begränsat ordförråd.
  Klart du får hävda din åsikt. Tråkigt bara att du väljer att yttra nedvärderande åsikter som trycker ner andra människor med syfte hävda dig själv.
  Din uppfostran är säkert utmärkt. Det tror jag även att föräldrar till blöj- och nappbarn är????

 • Annelie
  17 mars, 2017 at 10:56

  Marie!
  Kallar man andra människor för”idiot” får man tåla att man får svar ”skrivet I affekt”.
  Jag brukar inte, till skillnad från dig verkar det som, fundera I timtal på ordförrådet, när jag skriver kommentarer i bloggar. Det sparar jag till viktigare inlägg!

 • Marie
  17 mars, 2017 at 11:42

  Fy… Du måste ha det jobbigt med självkänslan som tar åt dig så fruktansvärt mycket av blogginlägg. Detta är kanske anledningen till att du har behov av att nedvärdera andra föräldrar?
  Jag kan rekommendera en mycket trevlig bok ”snällfällan”. Den ger utmärkta verktyg för arbete med självkänsla.

 • Sofia
  27 mars, 2017 at 11:50

  Älskar mattan på bilden, vart hittar man den?