Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag har så många gulliga filmer på när killarna äntligen får träffa sin efterlängtade brorsa det är så gulligt. Det känns kul och utmanande att ha tre barn nu. Igår kväll insåg jag att min stora utmaning i livet nu blir att räcka till och fördela min kärlek och tid lika mellan fyra killar. Jag brast i gapflabb när jag kom på att jag får sätta mig själv åt sidan ett tag fram över. Igår hade jag inte en sekund över. Bada, mata, borsta tänderna, amma, natta, pussa, byta blöja, diska, lyssna det var så sjukt när killarna somnat och jag kom på att jag glömt att ta värkpillrena på angiven tid. Wow. Vi väntar med hundvalp.

You Might Also Like

 • Nina
  14 mars, 2017 at 21:59

  Rambo är så lycklig så han vet inte vart han ska ta vägen. Ja, gulligt!

 • P
  15 mars, 2017 at 18:14

  Romeo

 • P
  15 mars, 2017 at 18:15

  Ringo, Rambo och Romeo