Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Snart kan de både mata och byta. Barn lär sig så fort! #dagsex

You Might Also Like

 • åsa
  13 mars, 2017 at 23:19

  Så härligt, Ringo är så ”snusförnuftig” och Rambo är liksom i sjunde himlen hela tiden <3
  Ha dé!

 • Loppan
  14 mars, 2017 at 07:44

  Ringo, Rambo och ….. REX

 • Marie
  14 mars, 2017 at 08:41

  Till alla oansvariga föräldrar som väljer att inte vaccinera sina barn för farliga folksjukdomar. Läs aftonbladet idag. Utbrott av mässlingen där ovaccinerade barn har insjuknat. Så tråkigt att de inte förstår riskerna de utsätter sina barn för. Jag anser att det är ren barnmisshandel och borde anmälas till soc.

 • Anna
  14 mars, 2017 at 09:20

  @Marie jag håller med dig i sak men vill bara påpeka att det inte är barn till ”vaccinationsmotståndare” som insjuknat nu utan yngre barn som inte hunnit vaccineras ännu, man ger ju som rutin sprutan vid 18 månader. Alltså, helt oskyldiga föräldrar och deras barn drabbas av att någon annan har fört med sig smittan.

 • Ellen
  14 mars, 2017 at 11:54

  Marie –
  Just saying;

  Allvarliga konsekvenser av sjukdomen avgörs av vilken ålder man insjuknar!
  Samt ävenBarnets allmänna hälsa och hur vården kring barnet ser ut.
  Innehållet i vaccinet är en lång lista på otäcka substanser som sorbitol, natriumfosfat, kaliumfosfat, sackaros, hydrolyserat gelatin, medium 199 med Hanks salt, MEM, natrium-L-glutamat, neomycin, fenolrött, natriumbikarbonat, saltsyra (för att reglera pH) och natriumhydroxid (för att reglera pH), (http://www.fass.se/LIF/produktfakta/art … erTypeID=2)

  Jämför man risken av biverkning från vaccinet överstiger den risken att få allvarliga följdsjukdomar av sjukdomen (speciellt för barn).

  Dessutom hade jag (modern) mässlingen som barn vilket ger mina barn ett skydd så länge jag ammar.

  Mässlingen var tidigare en sjukdom som ”alla” skulle ha. Att insjukna i sig är inte värre än en svår förkylning, dock är det tragiskt om det, precis som svårare bihåleinflammation orsaka hjärnhinneinflammation.

 • S
  14 mars, 2017 at 12:13

  Vi som har infektionskänsliga barn (i mitt fall pga av cancer) och inte får vaccinera är dock grymt tacksamma att de flesta föräldrar låter vaccinera sina barn.

  För oss handlar det om liv eller död, vi kan bara hoppas att våra barn inte smittas, vi kan självklart förebygga genom att undvika. Men samtidigt vill ju våra barn också gå till lekparken etc.

  Så stort tack till alla föräldrar som hjälper oss genom att vaccinera sina barn.

 • Anna
  14 mars, 2017 at 14:25

  Ellen, länka gärna till statistik som stöder dina påståenden om risken för biverkningar (och då menar jag inte lite feber utan sådant som är i klass med följdsjukdomar av mässling). Jag undrar jag hur vårt svenska samhälle skulle klara en mässlingsepidemi. Vi har många som lever bland oss med infektionskänslighet pga att sjukvården har utvecklats och man idag kan leva med cancer, överleva trots att man är född för tidigt osv. Det går inte att jämföra med det svenska samhälle där mässling härjade fritt förr i tiden. Och du, det där med att autism skulle orsakas av vaccin var en forskningsbluff och går inte att bevisa, även om många föräldrar gärna vill ha det som en förklaring pga att autism börjar visa sig vid 1,5 års ålder just.

 • G-T
  14 mars, 2017 at 15:17

  Anna:Vaddå forskningsbluff: va menar du med det?vad har du själv för bevis för det? Trots att mitt eget barn råkade ut just för detta skulle jag aldrig någonsin komma på tanken att förespråka att avstå vaccin. Därför att dessa sjukdomar och en epidemi av dem skulle vara förödande.Men att påstå att föräldrar snackar skit om alla dem som fått skador av vaccin är rent ut sagt bedrövligt lågt.Som en spark direkt i magen.Vår familj har fått kämpa i många år för att försöka överbygga problem då barnet bl a uppdagats ha enzymbrister i efterhand som mycket väl kan förklara hur det gått till rent praktiskt.Sjukvården vågar inte ta i detta med tång utan säljer alla dem som blivit sjuka genom att inte låtsa om, För de vet inte hur de ska kunna hantera det.. Man brukar säga att sanningen alltid kommer fram en dag
  Men alla ni med små barn: För gud skull VACCINERA DEM!
  Allt annat är vansinne!Det är ändå en såpass liten risk att ni drabbas.Och att be folk med småbarn att vaccinera för att någon annan ska klara sig – näe.,kommer nog knappats att hända. Man måste göra det enda rätta:Informera er om riskerna och ta sedan ett klokt beslut: och vaccinera.

 • Ellen
  14 mars, 2017 at 15:47

  Anna: Och du, det där med Autism och cvaccinering tror jag inte speciellt mycket på.
  Däremot är det sjukt att bara acceptera att man sprutar in sprutor/ämnen i sitt barn för att den svenska sjukhälsovården rekommenderar det.
  Jag är inte emot vaccinering i sig, jag är emot skiten som blandas i vaccinsprutorna i sverige.

  Ta du själv och ta reda på hur tungmetallerna påverkar ett barn som fått sprutan vid 18-månaders ålder och se hur de påverkas några år senare. När tungmetallerna som du sprutar in lägger sig i hjärnbarken så blir det naturligtvis en process som kan ta flera år innan det utvecklas.

  Jag är inte rädd för autism, jag är rädd för allt annan skit man godtroget ger sina barn när man ger sprutan/sprutorna.
  Många av de ämnen som finns i sprutona behöver inte ens finnas och att ge så enorma doser tungmetaller till ett litet barn är över gränsvärdena, men det tycker man är okej.

  Men jag säger inget om det. De som vill få gärna ge svenska vaccin till sina barn.

  Och tyck att det är ”normalt” med att deras kroppar gör motstånd och får feber och blir dåliga efter att de fått sprutan.

  Jag gav inte K-vitaminsprutan heller på BB, dock gav jag K-vitamin oralt i 3 månader och det har gått superbra.

  Det som jag tycker är skrämmande är att många vuxna är så godtrogna. Vaccinerar av rädsla innan man tar red apå fakta. Vaccinerar du ditt barn mot vattenkoppor också? Det finns ju förslag på det, och du skulle säkert göra det om ngn rekommenderade det eftersom det finns barn som dör av det varje år i världen.

  Jag tycker det är fy skam att folk skriver att man skall vaccinera för att tänka på alla immunsvaga barn, när de själva lämnar sina ungar på dagis, eller går med dem till Ica eller lekparken när deras barn är förkylda.
  DEN sortens förkylning skadar dessa immunsvaga barn också.

  Läs vad mässlingen är. Du är rädd för att det finns risk för hjärnhinneinflammation?
  Vad är du rädd för när det gäller just mässlingen?
  Du är inte rädd för vattenkoppor? Eller för vinterkrökrsjukan eller RS-viruset?

 • Maria
  14 mars, 2017 at 16:51

  Ellen. Vet du ens vad sackaros är? Som sagt barnmisshandel att inte vaccinera sina barn. Inte bara mot sitt egna barn utan även alla andras barn.

 • Anna
  14 mars, 2017 at 17:51

  G-T det visades i en studie ett samband mellan autism och vaccin. När man sedan försökte upprepa studien så fanns inte sambandet. Visade sig att den första studien var forskningsfusk. Däremot har man kunnat visa att autism har samband med ärftlighet, låg födelsevikt och något mer som absolut inte var vaccin. En stor del av orsakerna till autism är fortfarande okända. Jag har själv autism i familjen och har den största respekt för att man som förälder söker orsaker i sådant som hände barnet i 1,5 årsåldern. Förutom vaccin tänker man på olyckor ettåringen har råkat ut för osv. I vår släkt finns det nog en ärftlighet eftersom det bakåt finns personer med lättare sociala problem som hör till autismspektrat men så lätt att det inte handlar om folk med diagnos.

 • Amanda
  15 mars, 2017 at 09:43

  Anna- Googla CDC whistleblower för mer info om den senaste studien du hänvisar till. Du har rätt i att autism har ett samband med ärftlighet, låg födelsevikt osv men en genetisk sjukdom (eller vad man nu vill kalla det) kan inte bli en epidemi per definition. Du kan även googla: FDA document admits vaccines are linked to autism. Autism är en kombination av genetik och miljöfaktor/er (före eller efter födseln). Att påstå att en av dessa miljöfaktorer inte kan vara vaccin är ganska lågt. Menar du seriöst att alla dessa föräldrar ljuger? Vaccination kan trigga autism hos många barn, bland annat de som har så kallad mitochondrial disease som många gånger förblir odiagnostiserad fram till vaccinationen. Allt är inte svart eller vitt.

  Och let’s skip the BS. Föräldrar som säger att de vaccinerar för andras skull ljuger, de gör det för sina egna barns skull och ingen annan. Det låter bara så himla fint att göra det för någon annans skull. De flesta vuxna har tappat sitt skydd efter x antal år. Endast sjukdomen i sig ger livslång immunitet och inte vaccin. Så pusha vuxna till vaccination också…för andras skull. Right! Med allt detta sagt är jag pro- vaccination men gillar inte skitsnack kring ämnet.

 • Martina
  20 mars, 2017 at 09:06

  Härlig bild på dem.