Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Stolt pappa med perfekt bebi. Här hemma är allt precis som det ser ut på bilden. Inget är jobbigt eller problematiskt och vi är jättelyckliga, pigga och glada. Nästan. Inatt rann mjölken till så jag spenderade natten med att be till de högre makterna om styrka och shit alltså vad vi har kämpat. Mest har lilla Totte kämpat. Stenhårda, spända matstationer gjorde att han inte orkade suga i sig maten så på återbesöket på DS fick vi se att han gått ner för mycket i vikt så då har vi kämpat med kopp och pump och… måste ju låta som grekiska för alla som inte varit här och gjort det här så jag stoppar här. Vi kämpar. Måste få i lillen mat. På tisdag måste vi bevisa att vi gjort ett bra jobb. Då måste han ha gått upp igen. Handpump är kul. National Geographic fortsätter här hemma. #nofilter #proffsfoto #hanskaintehetatotte

You Might Also Like

 • j
  12 mars, 2017 at 19:55

  Ooh så söt lilla bebisen! Hahahaha, ser ni att han visar fingret? Kanske för att han inte fått tillräckligt med mat??
  Hoppas ni löser det, du och bebben..

 • Lina
  12 mars, 2017 at 20:02

  Kämpa på med amningen! Det finns något som heter tillmatningsset som är väldigt bra. Stimulerar brösten samtidigt som bebben får i sig mjölk/ersättning. Om det är så att ni behöver fortsätta tillmata. Googla!

  Lycka till och heja heja!

 • Vis
  12 mars, 2017 at 20:07

  Totte! Heter han så ???????? gulligt.

 • Negersvett
  12 mars, 2017 at 20:10

  Nästa unge får du fixa med en neger eller en arab så du visar att du stödjer mångkulturen.

 • Frida
  12 mars, 2017 at 20:25

  Var inte strikt med dieten om bebisen ska ha mjölk! Knäckebröd räcker inte.
  Han ser lite ilsken ut där med fingret

 • Johanna
  12 mars, 2017 at 20:56

  Idag när ni var på väg från återbesöket på BB möttes vi vid dörren. Vet inte om du minns de. Vid dörren ut ur huset. Måste bara säga att du såg så himla fräsch ut????. Jag vågade inte säga något där och då. Men följer din blogg dagligen. Du verkar ha så härligt liv. Jo sen fick vi ju barn samma dag oxå, du och jag????.
  Lycka till med den nya lilla prinsen i familjen❤️

 • Amanda
  12 mars, 2017 at 21:34

  Vi hade det EXAKT så. Viktnedgång, kämpa med blödande bröstvårtor, stimulera, massa jävlaranamma och en och annan tår. Med alla hormoner som är i omlopp har man svårt att tänka klart. Men inget barn svälter ihjäl i Sverige. Fortsätt kämpa och går det inte så finns allt stöd i världen att få från sjukvården.

 • Via
  12 mars, 2017 at 22:13

  Alla bebisar föds med lite extra vikt för att vänta in tills mjölken kommer. De går ner till 3-4 dygnet för att sen vända upp igen. Man brukar säga att 10% av vikten är ok att tappa, men de flesta tappat mindre – helt normalt och naturligt ????????

 • Sara
  12 mars, 2017 at 22:37

  Älskar att han pekar finger ????

 • Nanna
  12 mars, 2017 at 22:39

  Kan relatera till amningsproblem, exakt detta hände med min son. Tyvärr blev det akut livsfarligt för honom då han fick i sig för lite utan att vi insåg det (ink barnmorskorna) och efter 2 veckor blev han slapp och blek. På akuten visade det sig att han hade fått lågt blodsocker vilket kan leda till hjärnskador. Önskar jag hade gett ersättning istället för att slita pattarna blodiga dygnet runt (och vara ett gråtande hormonellt freak i flera veckor). Nu blir det ju säkert inte så för er kid men se för sjutton till att stjälpa i honom massa mjölk, din eller ersättning spelar ingen roll. Min son var tjock och såg välmående ut så vi fattade inte allvaret, trodde han ammade men han fick inte i sig nåt. Tror aldrig jag kommer komma över det traumat och att inse att han hade svält i 2 veckor utan att någon förstod.

 • J
  12 mars, 2017 at 22:44

  @Nanna – tjock ändå?

 • Nina
  12 mars, 2017 at 23:32

  Så söt liten unge. Och fingret, haha.
  Din Alex har värsta snygga ögonen. Wow! Lillpojken tar sig snart i vikten igen då det är vanligt att en baby tappar lite de första dagarna men du vet ju det förresten.

 • Cia
  13 mars, 2017 at 08:58

  Lider med dig, det är skitjobbigt med stenhårda bröst och bebis som inte får i sig mat. Och försöka koppmata ve och fasa : (

 • sara
  13 mars, 2017 at 09:33

  Ha ha ungen säger fuck you right back!

 • Mia
  13 mars, 2017 at 09:37

  herregud vad uppmärksamma alla är. jag såg bara hennes snygga karl

 • j
  13 mars, 2017 at 10:12

  Just det, Tobias, (Totte)! Det perfekta namnet till lillen, klingar bra ihop med Alexander också. Vad heter Alexander i efternamn? Antar att han får pappans efternamn??

 • lillajagigen
  13 mars, 2017 at 11:24

  De ögonen (Alexs) var fyllda av kärlek. Vilken toppen pappa han måste vara och bli iframtiden om de fortsätter tindra så där.

 • Smulan
  13 mars, 2017 at 15:48

  Alex heter Klingstedt. Fint namn. Fin kille. Fin bebbe. Skit i vad de säger om att inte använda flaska. Köp neonatalnapp och ge honom bröstmjölken med flaska. Det där jädra koppmatandet skapar bara stress. Min minsta unge var likadan. Fick ge med flaska och han tog visst bröstet sen ändå. Vet att det är olika barn men tror i alla fall att det är lättare att få i dem med napp än kopp.

 • S
  13 mars, 2017 at 16:28

  Kör ett kungligt namn som hans far har. Exempelvis Ludvig och Lukas.

 • S
  13 mars, 2017 at 16:29

  Vad hade du för flicknamn?

 • S
  13 mars, 2017 at 16:29

  Skriv mer om kejsarsnitt! Hur lever man med ärret efter? Kan du promenera? Etc etc.