Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Shit jag kan skriva till ytterligare en färdighet på mitt CV. Proffsmorsa. Vi har det så bra, det går så bra med allt det är en enorm skillnad från första och andra gången jag har blivit ett proffs. Jag vet och kan allt det är så otroligt! Det var underbart att komma hem. Alex gick iväg och köpte god mat som jag åt som en hel karl enligt honom. Det gör ont i magen klart det gör men det är okej och jag klarar mig på alvedon och Ipren. Alex är grym. Hjälper mig och är så kär i sin lilla son. Är väldigt avslappnad och duktig med lillen. Är väldigt rolig och får mig att skratta hela tiden och det är en smärta kan jag lova. Att skratta är smärta. Han menar på att det är national geographic wild live här hemma. Jag håller på med tuttarna och visar hur mjölken förvandlas från genomskinlig till vit och pressar fram och mjölkar min avkomma. Väldigt kul har vi. Kul när han kissade på Alex också. Jag glömde berätta om det där med snoppen som skjuter rakt ut. Jag minns allt också. Jag lindar honom hårt i filt efter amning så han sover bra, jag masserar tuttar för att få upp knölar, jag kan hålla kurs i det här. Väldigt mysigt för då kan vi ha fokus på att pussa på den lilla som är magisk. #happylife #dagtre

You Might Also Like

 • kfpudydmt
  11 mars, 2017 at 05:54

  OMG vilken supermänniska du är!
  GRATTIS!

 • Mimia
  11 mars, 2017 at 10:24

  Härlig beskrivning av livet de första dagarna med en nyfödd.
  Vilken underbar känsla Alex måtte ha – första barnet (egna) och fixa samman det med ”storfamiljen” ❤️

  NJUT nu av familjen och livet.

 • Lovisa
  11 mars, 2017 at 10:24

  Är lite väl ung för barn i mitt tycke men när det är dags Kartin då tar jag en kurs av dig. Du känns som en av de få pålitliga, och lite polack i barnuppfostran skadar inte!

 • Smulan
  11 mars, 2017 at 13:35

  O.m.g. Han ser livrädd ut lille söte. Vilka miner de kan ha de små liven. Grattis till ett riktigt litet mirakel. Så skönt att du känner dig så säker den här gången. Trean är päronsorbet säger Malin Wollin. Jag håller med. Kram

 • signe
  12 mars, 2017 at 01:33

  Tips som en sjuksyrra på BB lärde mig: Tryck en sängkudde mot magen ifall du skrattar så gör det mindre ont. Det stämde.