Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Inblick i vår vardag. Alex har infört musikstund han har tröttnat på att vi bara lyssnar på Markus, Martinus, Sean Banan, Saade, Zelmerlöw a ni fattar genren. Nu är det andra bullar med cool musik och vi sväljer det med. Kul med like-bomb i förra inlägget. Tänkte inte riktigt på hur kul syn ni måste fått framför er när skulle flyga upp i sängen… mmmmm det är vemodigt idag. Jag grät när jag lämnade Ringo på skolan. Han blev helt paff. Jag sa att jag grät av lycka. Nästa gång vi ses är bebin ute liksom… Rambo är lättare för han fokar ju bara på sig själv. Det är större att HAN ska bli storebror än något annat. Skönt att ha en person i min närhet som inte är sentimental faktiskt.

You Might Also Like

 • Biggan
  7 mars, 2017 at 15:38

  Varmt lycka till med detta livets största under. Åh så spännande att se vad det blir. Kram

 • lillajagigen
  7 mars, 2017 at 16:07

  Jag tror hon kommer nu. Den lilla flickan som kommer att bli så lik dig .

 • Sagittarius
  7 mars, 2017 at 16:40

  Ni behöver verkligen inte tycka synd om Katrin om det blir en son.”jag hoppas det är en flicka”
  Jag skulle ge allt för en fullgången graviditet och ett friskt barn.
  Att önska sig ett visst kön på sin bebis i magen ser jag inte som något fel.
  Jag tror ärligt talat att de FLESTA av oss har en bild i huvudet på över vad man helst önskar och vill ha.
  Att bilden ändras när verkligheten slås på kan hända och jag har då aldrig hört om någon frisk människa som i slutändan är besviken över sitt/sin barn p.g.a. kön.

 • Ada
  7 mars, 2017 at 18:02

  Snart har du ännu ett BARN att VISA upp på nätet!
  Huuu

 • Lovisa
  7 mars, 2017 at 19:20

  Såg dig som en ge haha, läste den igår när jag gick och la mig och dog av garv ensam i sängen jag gör aldrig det. Lycka till nu du är min idol Katrin det har jag sagt förr

 • signe
  7 mars, 2017 at 20:53

  Lycka till i morgon! På Kvinnodagen 🙂