Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Sista rullgardinen till killarnas rum sen har vi boat klart! Då är allt, precis allt klart inför bebisens ankomst. #tredagarkvar

You Might Also Like

 • Elin
  5 mars, 2017 at 23:42

  Katrin, kan du berätta mer om hur du upplever att det är att göra kejsarsnitt? Förstått det som att du föredrar det men ändå på nåt vis våndas inför det.

  Jag är 29 år och vi vill försöka bli gravida med barn nr 2 men jag är livrädd för att gå igenom en ny förlossning och även livrädd för ett kejsarsnitt.

  Lider av lite panikångest emellanåt och är sjukt rädd för att dö. Alltså typ dö i en panikattack. Av chock och rädsla. Är en sjukt känslig person när det kommer till kroppsliga och själsliga saker och det har inte blivit bättre sedan jag blev mamma direkt. Haft en del obehagliga händelser som drabbat människor i min omgivning också som gjort att jag verkligen börjat tvivla på mig själv och mitt egen liv.

  Hälsningar från en livrädd syskonplanerare

 • Biggan
  6 mars, 2017 at 12:33

  Hej syskonplanerare.
  Katrin brukar aldrig svara på kommentarerna. Hon har påstått att hon inte ens läser dem. Men jag har ett råd till dig. Hör av dig till en Aurora mottagning. De är visserligen mer inriktade på bara förlossningsskräck men de är oerhört duktiga och hittar du rätt så får du fantastisk hjälp. Googla telefonnummer. Dessutom verkar du ju ha andra psykiska problem. Leta upp en bra person i vården som du kan gå i samtal hos. Det tjänar både du och dina barn på. Det finns bra hjälp att få när man behöver. Ibland får man inte ge sig för att hitta rätt. Men det är så värt att försöka. Stor Kram och lycka till.

 • Marie
  6 mars, 2017 at 12:48

  Till Elin: kejsarsnitt är fantastiskt. Jag har fött ”vanligt” en gång och med snitt en gång. Det blev snitt på grund av min oro och ångest. Jag ångrar det inte en sekund. Dagarna efter är jobbiga och man har ont, men det har man efter vaginal födsel också. Om jag föder igen blir det garanterat kejsarsnitt.

  Kolla upp Auroramottagning också; som Biggan skriver. Ibland kan man få bra stöd där.

  Jag hoppas att allt går bra för dig. Ångest är hemskt! Lycka till!!!

 • Martina
  20 mars, 2017 at 08:59

  Skönt när allt är färdigt tlll bebisens återkomst. ????

  http://www.martholm.blogg.se