Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

De är skitjobbiga också. Men herregud så söta de är. I natt kom Rambo in till mamma för första gången i hela hans liv. Turen i oturen var att Alex lämnat rummet för han inte kunde sova med alla mina ljud och rörelser. "Mamma jag har ont i benen", sa den lille. "Men åååå vilken tur det betyder att de växer!", sa jag och öppnade upp täcket så han kunde krypa ner och lägga sig som en lite snigel. Så låg vi och pratade jättetyst en liten stund och sen somnade vi. Så mysigt och perfekt. Än sover alla här hemma. Jag vaknar alltid först, sen Rambo, sen Ringo, sist Alex. Alex vaknar alltid som ett vrak för hans kropp är inte anpassad efter sova-vakna-sova-vakna-principen. Om några dagar blir den det. #tredagarkvar

You Might Also Like

 • Julia
  5 mars, 2017 at 08:41

  Alex är en sån mespropp. Rädd för fett och kan inte sova bara för att du är gravid…jösses. Du borde aldrig ha lämnat Bingo.

 • J
  5 mars, 2017 at 12:47

  Håller med Julia!

 • amandas
  5 mars, 2017 at 13:09

  Håller också med Julia, dömt att misslyckas. En gallskrikande bebis väntar.

 • bath
  5 mars, 2017 at 15:11

  Oförskämda komentarer!

 • mina änglar
  5 mars, 2017 at 15:20

  Problemet är att i Sverige är det barnen som styr, verkar det i alla fall som. Jag var i stan häromdagen, såg en pojke i 7-8-årsåldern och hans mamma inne i en Pressbyrå. Pojken ville ha glass, men han bad inte artigt utan sade ”Köp en glass!” i uppfordrande ton. Mamman sade nej, de skulle äta lunch först, sedan kunde han få en glass. Pojken gav sig inte; ”Jag vill ha glass NU!”, gastade han och sparkade till mamman på smalbenet. Mamman tog honom då i armen, troligtvis inte särskilt hårt men man kunde tro att hon spöat upp honom rejält: ”Du får inte slå mig!!!” vrålar ungen (det gjorde hon absolut inte). Här ledsnade jag rejält och gick. Hade något av mina barn betett sig så hade de inte fått glass igen förrän de var myndiga…

  Jag vill också lugna alla rasister här med att mor och barn var kritvita och uppenbart etniskt svenska. Att man ens ska behöva göra en sådan kommentar, men precis varenda tråd handlar ju förr eller senare om invandring…

  Och föräldrarna är totalt maktlösa, för redan på dagis får de små liven lära sig att vuxna inte får röra barn – och självklart är det rätt, man ska inte slå barn. Men ibland kan jag tycka att en liten dask när ungarna är helt odrägliga är ganska lindrigt.

 • avskyr barnskrik
  5 mars, 2017 at 15:37

  Barn i Sverige har bara rättigheter och inga skyldigheter, medan föräldrar bara har skyldigheter och inga rättigheter.
  Barn behöver absolut omtanke men de behöver också viss disciplin för att förstå att deras handlingar för med sig konsekvenser.
  Barn ska bekräftas, curlas och daltas med – uppfostran kommer långt ner på prioriteringslistan..

  ALEX KOMMER att vakna av er dotter/son.
  Hur ska du få trolla fram konstant tystnad (munkavle?) hos ett barn som beter sig precis om alla andra barn .

  Vissa människor är sånna bara. Det beror förmodligen på en mental störning.

 • pixie
  5 mars, 2017 at 17:24

  Han får väl skaffa sig en övernattningslägenhet, så han får sova på nätterna!

 • Irene
  5 mars, 2017 at 23:43

  Hhahahah det var nog därför jag aldrig skaffat barn !

 • Irene
  5 mars, 2017 at 23:45

  Igår sa en man till mig man måste få göra egna grejer annanrs står man inte ut som gift. Det är ju därför nästan alla separerar så fort barnen kommer.

 • G-T
  6 mars, 2017 at 16:39

  Alla parrelationer ändras när man får barn – säga något annat vore att ljuga.Sedan om det blir till det bättre eller sämre beror på individerna – inte på barnet. Det hade troligen ändå skett en separation – fast senare.Står man inte ut som gift om man inte får göra egna saker så kanske man borde tänkt på det innan, alternativt planerat så att man kan göra grejor ändå. Att man turas om med barnen.
  Att man ger varandra utrymme.Märker ni att jag skriver VARANDRA.Trots många år tillsammans så har vår familj fortfarande samma diskussioner lustigt nog kring det där med ”egentid” eller snarare bristen på den,och jag inbillar mig att väldigt många par har det. Och att det för det mesta är samma person som viker ner sig, och därför håller inte relationen. Det är ett givande och tagande hela tiden för att rodda ihop detta med familjeliv.Det är nog en svårare uppgift än att bli förälder i sig. Många har för lite avlastning som bor långt från far och morföräldrar osv.Som ju oxå idag själva jobbar heltid.I Afrika säger man att det krävs en hel by för att uppfostra ett barn och ja ni fattar vad jag menar va…..

 • klara
  6 mars, 2017 at 17:18

  Hur många gånger har Katrin varit gift?

 • Cia
  6 mars, 2017 at 22:06

  Man kan ju alltid hoppas. Jag hoppas för din skull att han blir bättre på vaknätter men har svårt att tro det kommer ske om det inte är mentalt han behöver ställa om ; )
  Vi har kört olika sovrum och delat upp i pass.