Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Var stripar/folierar jag företagsbilen? Vill bara smäcka på loggan på båda sidorna typ.. tänkte först lägga mig själv längs med sidorna men insåg att jag inte är så lökig skönt va? Finns det något ställe i stan som stripar bilar? Jag orkar inte hålla på och åka utanför stan helst… eller finns det någon som har som service att de kommer till mig hämtar bilen och lämnar tillbaka den stripad? Jag betalar! Mejla mig: [email protected]

You Might Also Like

 • Smulan
  3 mars, 2017 at 17:33

  Autostripe är klart bäst. Kolla på facebook. De äger där

 • Susanne
  3 mars, 2017 at 19:25

  Kan varmt rekommendera Wrapstyle Stockholm. Ligger i Västerhaninge, men de hämtar o lev bilen om du vill! Kanon! Du kan kolla in dem på fb elr insta:)

 • Sofia
  3 mars, 2017 at 20:03

  Håller med ovanstående kommentar. Kan också rekommendera Wrapstyle Stockholm. Dom gör ett bra jobb med grym service.

 • Hanna Dahlbäck
  3 mars, 2017 at 20:47

  Hexis AB dom är kanon

 • Rebecca
  4 mars, 2017 at 22:07

  Veet att du sa helst inte utanför stan men bilglasdesign.se är grymma ????????