Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Så. Nu kom jag hem. Jag har haft en aktiv dag för jag är en person som inte kan ta det lugnt. Det är beklagligt men så är det. 08.00 hade vi inskrivning på Danderyd. Jobbigt och härligt. Vill få ut bebisen men vill inte vara med på förlossningen. Sen var jag gäst hos @theemilpersson som inte har så många följare så följ honom vetja. Kul intervju om fördomar. "Är Trump bara dålig?", frågade Emil. "Nääääää…", svarade jag. Ni kommer gilla. Det var otroligt roligt när Emil undrar hur han var. Jag tolkar det naturligtvis som att han vill att jag ska ge min personliga åsikt om hans intervju-teknik så pratar länge om hans bra och mindre bra egenskaper, hur han kan utvecklas osv tills han snällt informerar om att han bara undrade hur han prickat in sina fördomar om mig. Jag slutade aldrig skratta. Skrattar fortfarande. Så otroligt typiskt mig att ta för givet att folk vill höra min åsikt om saker där jag helt saknar expertis. En sak till. Jag har nya lurar som är grymma. Kan rekommendera dem. De heter @jaysheadphones Bra skit.

You Might Also Like

  • Karin
    6 mars, 2017 at 08:14

    He he vill höra dina åsikter :O mest för att dom alltid är mot strömmen ….. då inte alltid så kloka, men provocerande dock , inte verklighets baserad fakta ? ….. vissa som tar dig på allvar ,:o ja , du är ju mer en komiker Katrin 🙂 kallas underhållning 🙂