Okategoriserade

Nextory

Katrins Snapshots

Jag får så väldigt mycket fina komplimanger för min bok Bucketlist. Många som säger att de både läst den och lyssnat på den för de får olika upplevelse då! Flera personer har sagt att den hjälpt dem ur en dålig relation och att den fått dem att leva igen. Jag blir så glad av alla kommentarer eftersom det varit mitt syfte med boken. Att få folk att värdera livet och sig själva mer. Jag får låta er läsa/lyssna på boken gratis nu. Registrera er bara på nextory så får ni använda deras tjänst gratis i 30 dagar. Det är en väldigt sjysste deal.

Själv läser jag Alex Schulmans ”Glöm mig” just nu och jag kan verkligen rekommendera den för den är väldigt bra. För att få gratis tillgång till böcker i en månad anger ni koden katrinz.

Registrera er här!

I samarbete med Nextory.

You Might Also Like

 • Vi har vad du söker
  1 mars, 2017 at 22:45

  Äkta Reductil sibutramin till salu. Adipex phentermine finns också vid intresse, väldigt effektiva.

  Bara fråga efter produkt som tex. Vid Smärta, Sömnproblem, Ångest.

  [email protected]

 • maria
  2 mars, 2017 at 07:12

  ”Juste”, stavas och heter det. Så pass borde en sk ”författare” kunna…

 • G-T
  2 mars, 2017 at 11:49

  Jag kan ju ha fel, men jag tror inte att Katrin definerar sig själv som ”författare” 🙂 Hon har skrivit flera böcker – ja. Men jag tror fortfarande inte att hon kallar sig själv för författare, för det.Hon skriver och uttrycker som hon gör både på bloggen och i de böcker hon skriver av egen fri vilja eftersom vi bor i ett fritt land.Och hennes budskap är inte mindre värt för det.