Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

A men nu undrar ni kanske vad jag serverade för måltid till middag igår? Ni kanske tänker att det är en efterrätt? Icke. Det är kycklingsås. Till middag igår blev det stekta kycklinglår (min gravidhjärna köpte fel av misstag skulle såklart varit filéer), wokad broccoli (fryst faktiskt min gravidhjärna köpte fel här med) och så den här ljuvliga såsen/röran. En avokado mosad med en halv burk lättkesella (för Alex skull är det lätt). Salt, vitpeppar och några hallon för synens skull men det var gott också! Då fick ni tips på grymt god röra till maten. Kycklingen kryddade jag såklart bara med grillkrydda @cleaneating.se

You Might Also Like

 • reductil4you
  1 mars, 2017 at 12:00

  Äkta Reductil 20mg till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. rek. minst 3mån kur för bästa resultat.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Bu
  1 mars, 2017 at 15:03

  Fast ärligt talat. Du verkar ju äta i princip exakt samma mat varje dag. Kyckling, broccoli, avocado, knäckebröd och varje dag hävdar du att det smakar magiskt.
  Jag känner ingen människa som äter så monotont som du.
  Sedan har jag alltid hört att det är bra att variera sig, tex färgmässigt på frukt och grönt. Olika färger innehåller olika vitaminer, etc. Visst är avokado nyttigt och broccoli men enbart typ…?

 • Anna
  1 mars, 2017 at 15:31

  Du som verkar vara så otroligt nogrann med vad du stoppar i din och dina barns munnar.. har du satt dig in i vaccindebatten?
  Det vore så oerhört intressant att läsa om dina tankar. Kanske kan jag frästa dig i att köpa och läsa boken Vaccinationer: skador och risker till en början?
  Jag menar att det iallafall är alla föräldrars ansvar att ta reda på information och sedan göra ett aktivt val. I de flesta fall så lyssnar ju föräldrar rakt av på vad läkare och bvc rekommnederar.
  Inde flesta fall sker SIDS i månad 3 och 8. Sammanträffande att det är då vaccinet ges?
  Hur som, det vore intressant att läsa dina tankar om boken.

 • Cissi
  1 mars, 2017 at 18:17

  Vaddå för Alex skull är den lätt? Är han fettskrämd? Be honom läsa den nya studien om fett. Tror den ligger hos kostdoktorn.

 • thea
  1 mars, 2017 at 21:03

  Men du, då gjorde din gravidhjärna dig en tjänst i dag för det är mer näringsämnen i fryst broccoli än i färsk 🙂

 • Vi har vad du söker
  1 mars, 2017 at 22:47

  Äkta Reductil sibutramin till salu. Adipex phentermine finns också vid intresse, väldigt effektiva.

  Bara fråga efter produkt som tex. Vid Smärta, Sömnproblem, Ångest.

  [email protected]

 • P
  2 mars, 2017 at 22:56

  Beror ju på HUR färsk grönsaken är, fryst kan aldrig slå helt färsk.

 • Martina
  20 mars, 2017 at 08:54

  Det ser gott ut????

 • Martina
  20 mars, 2017 at 08:55

  Det blev fel med en sak i min förra kommentar. Det skulle inte vara någon smiley där, och särskilt inte en gråtande smiley. Så att du vet. ????????