Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är obekvämt att sitta, ligga, stå, vara. Jag svettas oavbrutet. Vill få klart allt det sista nu så jag kan trivas med mig själv och mitt hem den första tiden när jag vet att jag kommer att stappla runt här hormonstint och med både pulserande sår på magen och skorpor på bröstvårtorna. Ha ha, men det är ju faktiskt vad som väntar den här gången ska ingen få chocka mig! Jag minns, jag minns allt. Tredje dagen när mjölken rinner till. Gigantiska pattar som är som gjorda av modellera och värker av en smärta som ingen man hade klarat att leva med. Ser ni gulliga kläder den lilla familjemedlemmen ska få? Filtar, snutte, mössor, Ringos gamla cashmere-filt, bodys som man inte trär över det nyfödda lilla bräckliga huvudet, NAPPAR! Jag måste koka nappar. Och skriva krönika till SVT. Det ska jag göra nu. #smallrags #fixoni #livly #bonpoint #babylandsverige #enfant @washologi såklart!

You Might Also Like

 • Annelie
  28 februari, 2017 at 09:33

  Jag skall ha i maj så vill du sälja dina barnkläder när han/hon växt ur dem så maila gärna. 😉

 • uni
  28 februari, 2017 at 10:21

  Omg hoppas allt går bra!

 • Paulina
  28 februari, 2017 at 13:02

  Vart är den quiltade overallen ifrån?

 • Anki
  28 februari, 2017 at 21:24

  Angående smärtan i brösten när mjölken rinner till kan jag bara säga att smärtan i magen efter mitt kejsarsnitt (barn nr. 1) och mellan benen efter den vaginala förlossningen (barn nr. 2) gjorde så otroligt mycket mer ont ! Då framstår spända bröst som en ren bagatell! Sedan har jag även upplevt värre smärta än den efter kejsarsnittet och vanliga förlossningen men det är en annan historia. All smärta är subjektiv och relativ m a o!!

 • Sara
  1 mars, 2017 at 12:49

  Ljuvliga! Bra smak har du!