Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Den här veckan gör jag allt för sista gången utan bebis. Alex konstaterade att vi nu haft vår sista helg bara vi två för resten av våra liv. Åt just en frulle med syrran och den perfekta avokadomackan för sista gången utan bebis. Sitter på kontoret nu och Emelie utbrister "Ska du verkligen föda nästa vecka?!". Märkligt ändå.. har en del fix innan jag är redo att låsa in mig i nån vecka. Typ trosor. Måste köpa gigantiska trosor. #v38

You Might Also Like

 • Ada
  27 februari, 2017 at 12:57

  Huu så PATETISKT!
  Gammal mamma!

 • smulan
  27 februari, 2017 at 13:31

  Känns lite sjukt när man har planerat snitt och vet precis när det ska ske. Eller hur? Vet precis känslan.

 • Laila
  27 februari, 2017 at 14:03

  Ada

  Är du 14 år. Du har aldrig fött barn. Eller hur.

  Jag är 42 och ska snart föda mitt andra barn!
  Jag är naturligtvis (lite) orolig, lite ”speedad” inför förlossningen, det är helt naturligt, oavsett vaginal förlossning eller snitt.
  MEN jag är baske mig inte för ”gammal” för att bli mamma och jag är INTE på något sätt patetisk, det är inte heller Katrin eller andra gravida kvinnor!

 • Laila
  27 februari, 2017 at 14:13

  F ö är vi många kvinnor som väntar med att skaffa barn tills vi fått ”ordning” på våra liv, arbeten,ekonomi mm mm.

  T o m Kronprinsessan var (enligt dig) ”gammal” när hon fick sonen, hon var 39 år!!!

 • Ada
  27 februari, 2017 at 15:54

  Laila
  Inte kul när barnets kompisar om ca 10 år kallar dig för mormor!! Jag är 19år och min mamma 39. Tack och Lov för Det!
  Tänk…barnens perspektiv!

 • ditte
  27 februari, 2017 at 16:24

  Är man SJÄLVISK. kan man vänta tills man är närmre 50med att skaffa barn!

 • G-T
  27 februari, 2017 at 16:36

  Men VAD har ålder med NÅGONTING att göra? Finns unga tjejer som är väl mogna för att få barn och utmärkta äldre som blir mammor sent i livet. Det väsentliga är väl iallafall vad man har känslomässigt att ge?Bebisar är en gudagåva oavsett när de kommer!

 • rosalinda
  27 februari, 2017 at 16:54

  Min mamma var 43 när jag föddes. De sista åren har jag känt mig som mamma till min mamma p gr av hennes ålder!

 • P
  27 februari, 2017 at 16:55

  Ada Vet inte var i landet du bor, men här i Stockholm föder kvinnor barn relativt sent i dina ögon)…
  Så dom flesta kompisars mammor är i samma ålder.
  Så du behöver inte oroa dig, inga problem alls.
  Att komma med såna spydiga kommentaren bevisar inget annat än att du inte har en aning.

 • bella
  27 februari, 2017 at 17:09

  G-T
  Har blivit MOBBAD hela min skoltid för att jag hade GAMLA föräldrar.
  Har varit ett helvete!
  Så tänk på det!

 • lillan
  27 februari, 2017 at 17:54

  Alex Schulman skrev om hur det var att ha en gammal pappa. Uppväxten var en kamp med tiden och åldrandet. En sakta nedgående spira
  Me .. känner igen det!

 • G-T
  27 februari, 2017 at 21:39

  bella: hade det inte varit dina gamla föräldrar så hade det varit något annat – tro mig:-( jag om någon vet det….
  De som mobbar hittar alltid en anledning till mobbing oavsett om det finns någon, eller inte.Du kan aldrig ändra på dem – däremot så kan du ändra på hur du ser på dig själv.Det är det enda som betyder något.

 • Cleetus
  28 februari, 2017 at 02:01

  Men sluta, det är ju bara white trash som börjar avla när de är 18, 20 år. Det är verkligen inget du ska skryta om…
  Dessutom skriker det mindervärdeskomplex om alla dina inlägg, du som alltid kvider om att Katrin är för gammal. Det verkar som att det enda du har att vara stolt över din mamma är hennes ålder. Vad du egentligen ska fråga dig själv är vad du i själva verket skäms för eftersom du har ett så desperat behov av att få skryta. Det känns lite ångestfylld att läsa och man blir lite ledsen för din skulle.
  ”Min mamma är i alla fall UNG så de så…!”
  Ok…….

 • Sara
  28 februari, 2017 at 15:08

  Ada! Då är det hög tid för dig att bli gravid nu då, för dina barns skull. Du kommer ju bli en gammal mamma annars! Med vänlig hälsning, en 30 årig 2-barns mor som inte ångrar en sekund att jag väntade med att skaffa barn. Var inte redo innan. Du vet att det är inte att ”bara” skaffa barn va? Eller jo för white trash verkar det vara det.

 • Ada
  28 februari, 2017 at 17:53

  Ni som kallar mig white trash, är bara ynkliga och osäkra människor i behov att sätta människor i fack för att ni själv skall framstå som bättre och FINARE!
  Ikväll hejar jag på Frans min största idol