Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Alltså vilken morgon jag är helt utmattad. Av lycka! Först går jag in på instagram och möts av den här filmen hos @bingorimer på min lilla pojke som lärt sig att åka snowboard på fem minuter. Så stolt över honom han kör ju som en Gud, så kontrollerat och säkert, jag lipar som en bebi. Och kolla vädret! Total lycka! Aha, sen sätter jag på tvn och ser hur Bingos syrra kramar om Linus som just vunnit en Oscar. Herregud då förvandlas min lilla lipstund till en okontrollerad hysterisk gråtattack. Ibland är ju livet helt otroligt. Och allt känns lite starkare nio dagar innan man ska föda. Va?! Föder jag ett nytt barn om nio dagar?! Wäääää… hä häääää.

You Might Also Like

 • cora
  27 februari, 2017 at 09:32

  Har du ändrat dig och tänker föda vaginalt, istället för att snittas?

 • sussie
  27 februari, 2017 at 13:31

  Det här med att dina barn kan allt på fem minuter…..Gääääsp

 • sandra
  27 februari, 2017 at 16:59

  Cora vad är ditt problem?

 • Ssk
  28 februari, 2017 at 06:18

  Snitt är inte att föda! Man ligger där utan att göra absolut ingenting, personalen opererar fram ungen,sen är det klart går på nolltid, LYX…Mitt första barn tog 20 timmar, så kalla inte snitt att föda. Gjorde nämligen snitt andra gången pga sätesbjuvning, tog 5 minuter, kände ingenting…Snitt kostar dessutom massor. Förstår att sjuka och allvarliga situationer kräver snitt..Men alltfler väljer den enkla och snabba vägen istället för att ens försöka…