Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Äntligen får @linussandgren lite uppmärksamhet i svensk press. Två Nyhetsmorgon @tv4 har jag sett där de pratat om Oscarsgalan och Ove men inte ett ord om Linus. Som filmat La La Land! Jag är inte förvånad över att han nomineras jag har sett fler filmer han gjort och hans sätt att filma på är annorlunda från andras. Han är inte bara begåvad han är en fantastisk person också. Så otroligt glad och stolt å hans vägnar. Grattis Linus, fan va jag håller tummarna för dig i natt. #oscars2017

You Might Also Like

 • Inhumana Sverige
  27 februari, 2017 at 00:16

  I media skrivs det om att det ska vara lättare att avhysa tiggare, avhysa till vad?!!!! Att der numera inhumana S har beslutar om att detta skall införas juli, som det skulle handla om boskap eller döda ting, inte människor! Som vanligt låter man rasisternas gormande överösta allt annat som förnuft och medkänsla! Och som vanligt lägger man ansvaret på andra fattigare länder, och beter sig minst lika illa och diskriminerande mot dessa fruktansvärt utsatta människor!! Snacka om att kasta glas i glashus!! Dessa romer har bott i europa i flera hundra år bakåt i tiden och varit slavar i Rumänien!! Dags att hela europa tar ansvar och hjälper dessa utsatta europeiska medborgare!!! Allt annat är horribelt och ondskefullt!! Sveriges regering väljer helt fel väg nu, när de inte erbjuder något alternativ för dessa utsatta människor! Tvärtom kommer det förmodligen bara spä på ännu mer deras utsathett och misär, och ännu mer kyligt samhälle! Utan bra human värdiga alternativ kan det inte bli bra, behövs inte en Einstein för att räkna ut!

 • kv
  27 februari, 2017 at 01:48

  Heja Linus!!!

 • Jj
  27 februari, 2017 at 07:07

  @Inhumana Sverige. Hur många tiggare låter du bo hos dig och försörjer du? Sverige har gjort och gör mer än tillräckligt.

  Det heter inte glas i glashus.

 • re
  27 februari, 2017 at 10:15

  @Jj på vilket sätt ”HAR DE GJORT TILLRÄCKLIGT” som du utrycker det, för dessa människor?! Utveckla! Om du syftar på att göra deras situation ännu värre, så är jag beredd att hålla med, annars- NEJ!

 • re
  27 februari, 2017 at 10:19

  *kasta STEN i glashus

 • Ite
  27 februari, 2017 at 12:37

  @re – hade det varit värre här hade det inte varit några tiggare här.